изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:50 EET
85 ФИРМИ СА ЗАЯВИЛИ УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНАТА БОРСА ЗА СЕМЕНА    
Новини85 фирми ще се представят на ХІV-ата международна борса за семена и посадъчен материал. Официалното откриване ще се състои от 10:00 ч. на 5 Февруари в СК "Простор".

Сред официалните гости са представители на Министерството на земеделието и продоволствието, народни представители, областни управители, кметове, представители на държавната  и местна власти. Посетителите на изложението ще могат да го разгледат непосредствено след откриването му. Заетите изложбени площи към настоящия момент са 856 кв.м, а общата изложбена площ, на която се разполага изложението е 1700 кв.м. От "Добрички панаир" посочват, че 85 на сто от миналогодишните изложители отново се представят и тази година, което е добър показател за значимостта на панаира за агробизнеса.
 По време на форума ще бъдат връчени и наградите на Фондация Рачински -  "Селекционер 2007" и "Семепроизводител -2007 ". На официалната вечеря  ще бъдат обявени призьорите на четиринадесетата Борса за семена и посадъчен материал. Сред официалните гости са представители на Министерството на земеделието и продоволствието, народни представители, областни управители, кметове, представители на държавната  и местна власти. Посетителите на изложението ще могат да го разгледат непосредствено след откриването му. Заетите изложбени площи към настоящия момент са 856 кв.м, а общата изложбена площ, на която се разполага изложението е 1700 кв.м. От "Добрички панаир" посочват, че 85 на сто от миналогодишните изложители отново се представят и тази година, което е добър показател за значимостта на панаира за агробизнеса.
 По време на форума ще бъдат връчени и наградите на Фондация Рачински -  "Селекционер 2007" и "Семепроизводител -2007 ". На официалната вечеря  ще бъдат обявени призьорите на четиринадесетата Борса за семена и посадъчен материал.
 


Сходни връзки

85 ФИРМИ СА ЗАЯВИЛИ УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНАТА БОРСА ЗА СЕМЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди