изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:30 EEST
ОТЛОЖИХА ГОСТУВАНЕТО НА “ДОБРУДЖА” В ЛОВЕЧ    
СпортФедерацията по хандбал отложи съботния мач от първата шестица на мъжкото първенство между отборите на “Осъм” и “Добруджа”.

Президентът на “жълто-зелените” Георги Андреев, който е и треньор на отбора, заяви, че срещата ще бъде отложена, тъй като не малка част от състезателите на добричкия тим са юноши старша възраст. На тях в събота и неделя им предстои да вземат участие в турнира за купата на България. Надпреварата ще се проведе в Хасково, а в нея - освен “Добруджа”, ще участват още: "АСТИ' 91" – Хасково, "Локомотив МБ" – Варна, "Интер" – Благоевград, "Локомотив" - Г. Оряховица, НСА – София, ЦСКА – София и "Стови" – Труд. Добричкият тим ще бъде воден от Георги Андрев и Илиян Илиев. Клубният бос обяви, че целта на отбора е място в четворката.

В същото време тази седмица започнаха да се играят и мачовете от турнира за купата на България при мъжете. Участват общо 13 отбора. Сред тях е и “Добруджа”, който ще почива в предварителния кръг и ще започне директно от четвъртфиналите.

В сряда ще заседава комисията по плажен хандбал, която ще се отчете за дейността си през миналата година. Ще бъде изготвен и план за работа през тази година, която е юбилейна за федерацията по хандбал. Навършват се 50 години от нейното основаване. НДТ

 


Сходни връзки

ОТЛОЖИХА ГОСТУВАНЕТО НА “ДОБРУДЖА” В ЛОВЕЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди