изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:17 EEST
ЗА ЧЕТВЪРТА ГОДИНА КАВАРНА - НА ТУРИСТИЧЕСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В СОФИЯ    
ТуризъмЗа четвърта година Каварна ще участва в туристическото изложение "Ваканция", което ще се проведе през втората половина на февруари в столицата.

Това съобщи началникът на общинския отдел по туризъм в морската община Коста Аргиров. За целта в момента се подготвят новите рекламни брошури на общината, както и други материали. Очаква се резултатите от участие в борсата да бъдат добри, сподели Аргиров, и допълни, че през последните години броят на туристите в Каварна и региона рязко се е увеличил. Увеличен е и броят на хотелите в града и покрайнините му. Шефът на туристическия отдел добави още, че се подготвя и новата културна програма на общината за предстоящата година, като  сред акцентите отново ще бъдат тържествата за празника на града през периода 2-6 май, рок-фестът, който ще е в началото на юли и атрактивния рибен и миден фест през септември.
От Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, които са и съорганизатори на туристическото изложение, отбелязват, че това ще е неговото 25-о издание. Заявки за участие в него са подали участници от 20 страни, някои от тях за първи път - Холандия, Обединени арабски емирства /Дубай/, Чехия, Русия, Индия. Представително е участието на Министерствата на туризма от Гърция, Турция, Македония, Националните бордове по туризъм на Австрия, Испания, много фирми от Италия, Египет, Тайланд, Малта, Великобритания, Кипър, Германия, Полша, Тунис.
 


Сходни връзки

ЗА ЧЕТВЪРТА ГОДИНА КАВАРНА - НА ТУРИСТИЧЕСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди