изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:11 EEST
БАСКЕТБОЛИСТИТЕ ГУБЯТ С 12 ТОЧКИ РАЗЛИКА    
СпортЮношите старша възраст на баскетболен клуб "Добрич ‘93" изиграха  първата си среща за тази година, научи НДТ от треньора на отбора Янаки Янакиев.

В Генерал Тошево неговите възпитаници загубиха от “Лудогорец” - Разград с 61:49 точки. По програма добричлии трябваше да срещнат състава на "Русе 2007", но от федерацията направили промяна, заради лошите метеорологични условия.

От Янакиев разбрахме, че се опитал да отложи срещата, тъй като неговият тим не бил подготвен, но не успял. "Отборът имаше само две тренировки за мача, тъй като дълго време бях в болничен. В съботния двубой не можах да разчитам и на няколко играчи. Иван Венков лекува контузия още месец, Иван Пантелеев е болен от грип, а Максим Димов имаше изпит. Ако те бяха на линия, щяхме да бием. В момента играем за местата от 6-а до 12-а позиция. На 12 февруари в Шумен ще срещнем баскетболистите на домакините и Русе" - каза треньорът Янаки Янакиев.

Той допълни още, че най-точни в двубоя с “Лудогорец” били Павел Николаев с 16 точки и Георги Даскалов с 12 точки. НДТ   

 


Сходни връзки

БАСКЕТБОЛИСТИТЕ ГУБЯТ С 12 ТОЧКИ РАЗЛИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди