изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:50 EEST
АЛБЕНА РАЗНООБРАЗЯВА МЕНЮТО    
НовиниОсновна цел на "Албена" АД през 2008 година са новите възможности за развлечение на туристите, информират от туристическото дружество. В тази връзка са реализирани много нови идеи в областта на ресторантьорството.

От тази година в Албена ще има италиански ресторант, където ще се предлагат не само пици и спагети, но и типични ястия от италианската национална кухня. Ще отвори врати и луксозен ресторант за здравословно хранене "Зелена Ябълка". Там главният готвач Милен Добрев, под ръководството на френски специалисти, ще приготвя ястия по всички правила на здравословното хранене, а посетителите ще могат да изпитат ефекта от природосъобразния начин на живот. В курорта ще заработи и мексикански ресторант. Той ще е в типичен южноамерикански стил, с музика на живо на мексиканската гупа "Мариачи". Главният готвач - мексиканец, ще предлага на своите клиенти най-вкусните и интересни национални ястия. Кубински ресторант пък ще предлага ястия от кубинската и карибска кухня. Гостите му ще могат да се насладят и на атрактивна шоу-програма, в която участва изцяло дамска кубинска музикална формация. За почитателите на горещите страсти и ритми ще работи и Латино-клуб, където ще се предлага не само приятната музика и обстановка, но и ще се организират школи по латино танци.
От ръководството на "Албена" уверяват, че почитателите на нощния живот ще могат да се радват на изцяло реконструирания модерен комплексен клуб "Горски цар", където ще гостуват световноизвестни диджеи и групи.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА РАЗНООБРАЗЯВА МЕНЮТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди