изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:53 EET
ДОМАШЕН СОЦИАЛЕН ПАТРОНАЖ В КРУШАРИ    
НовиниДо 10 март трябва да бъде завършено изграждането на Домашен социален патронаж в с. Крушари. Проектът се финансира от Сооциално-инвестиционния фонд. Той е на стойност 320 000 лв. За изпълнител на строителните работи бе избрана фирма "Монолит". 

Проектът предвижда сграда да бъде преустроена изцяло за нуждите на домашния социален патронаж в Крушари, където такъв до момента не е имало. Обособяват се  кухня, столова, складове и офиси.
Очаква се сградата да бъде завършена и на 10 март да бъде прерязана лентата й, съобщи директорът на дирекция "Хуманитарни дейности и регионално развитие" Дарина Желева. Идеята на общинарите е патронажът да стартира с около 50 клиенти, а в бъдеще капацитетът да се увеличи. Разяснителната кампания се предвижда да започне след приемането на общинските наредби за данъците и за цените на услугите. Идеята е месечната такса за ползване на домашния социален патронаж да е 30-35 лева.
 


Сходни връзки

ДОМАШЕН СОЦИАЛЕН ПАТРОНАЖ В КРУШАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди