изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:54 EEST
ДВЕ КОЛИ ПАДНАХА В КАНАЛ, МОМИЧЕ - С ФРАКТУРА НА ТАЗА    
Ред и сигурностТежка катастрофа с трима ранени стана в Добрич около 22.40 часа на 26 януари, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

На кръстовището между ул. "Вардар" и бул. "Русия"  са се ударили лек автомобил "Форд Сиера", управляван от 20-годишен водач с инициали М. В., и "Опел Астра" с водач Д. Е. /25 г./. След сблъсъка двата автомобила паднали в намиращия се в района на кръстовището канал.
В резултат на катастрофата е пострадала пътуващата във "Форд"-а 15-годишна Пламена Ивелинова. Тя е с травма в коремната област и фрактура на таза. Настанена е за лечение в Многопрофилната болница за активно лечение. Ранени са и водачът на "Форд"-а, и пътуващият в другия лек автомобил  21-годишен младеж. Двамата са с травми в областта на главите и са оставени за лекарско наблюдение в Отделението по неврохирургия. Няма опасност за живота на тримата пострадали.
По катастрофиралите коли са нанесени значителни материални щети. На двамата водачи са взети кръвни проби. Тежкият пътен инцидент е предизвикан от водача на "Форд"-а, който не спрял на знак "СТОП" и отнел предимство на другата кола. Образувано е досъдебно производство. НДТ

 


Сходни връзки

ДВЕ КОЛИ ПАДНАХА В КАНАЛ, МОМИЧЕ - С ФРАКТУРА НА ТАЗА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди