изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:03 EET
"ШЕЛЕ" Е "ЕКИПИРАНА" С ДОПЪЛНИТЕЛНА ТЕХНИКА    
НовиниНов сметоизвозващ автомобил, осигурен от фирма "Шеле", се е включил в почистването на града в края на миналата седмица. Така за сметоизвозването в момента са ангажирани общо пет камиона, тъй като единият е в ремонт.


Очаква се единият от автомобилите да бъде сменен с нов и така дружеството в Добрич да разполага с общо 6 камиона, на които да може да се разчита за извозване на боклука на града. По този начин пет коли ще бъдат разпределени за петте района, на които е разделен градът, и ще има един резервен. В Добрич е пристигнал и нов автомобил - снегорин с възможност за разпръскване на пясък. Той ще се добави към наличните три такива коли в Добрич. От края на миналата седмица към "Шеле"-Добрич е нает и допълнителен екип и самосвал за почистване на образувалите се микросметища. Очакванията са до няколко дни да има видими резултати от почистването, увериха от кметството. Допълнителното оборудване на сметопочистващата фирма е в резултат на проведената през миналата седмица среща на кмета Детелина Николова с ръководството на "Шеле България" и управителя на фирмата в Добрич Григор Алексиев.
 


Сходни връзки

"ШЕЛЕ" Е "ЕКИПИРАНА" С ДОПЪЛНИТЕЛНА ТЕХНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди