изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 05:18 EEST
В ГОДИНАТА НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ "АЛБЕНА" АКТИВНО ИЗЛИЗА НА РУСКИЯ ПАЗАР    
НовиниДружеството със собствени средства ще презентира продукта си в по-отдалечени райони на Русия

Туристическото дружество "Албена" АД е заложило за тази година средства, за по-мащабна рекламна кампания на руския пазар, съобщи за НДТ зам.-директорът "Реклама и маркетинг" Соня Стойчева. Курортът ще има презентация и по време на честванията, които ще се проведат в Русия по повод 130-годишнината от Освобождаването на България от османско владичество. Предвижда се на 18 март в рамките на туристическата борса в Москва да се състои и презентация на "Албена" АД. Туристическата компания е заложила в бюджета си средства за активно представяне не само на основните туристически борси в Русия, но и в по-далечни руски градове. Такова ще има в Новосибирск, Самара, Екатерининбург, както и в столицата на Татарстан Казан. За тези дестинации има чартърни полети до Варна. Там има и потенциал от хора, които биха избрали добруджанския курорт за почивка. В повечето от тези региони има развита промишленост, а в Русия много от ръководствата на заводи са готови да финансират почивката на работниците си, коментира Стойчева. Тя обясни, че се е наложило дружеството да задели от собствените си средства за реклама, тъй като по традиция българската държава не заделя необходимите финанси за реклама на българския туристически продукт.
Според С.Стойчева, все още е рано за активни записвания на руския пазар. Традицията е това да става педи началото на туристическия сезон - през март и април. Тогава ще се проведат и туристическите борси в Русия - тези в Москва и Санкт Петербург, в които "Албена" АД традиционно участва.
 


Сходни връзки

В ГОДИНАТА НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ "АЛБЕНА" АКТИВНО ИЗЛИЗА НА РУСКИЯ ПАЗАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди