изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:20 EEST
ПЪРВА КОНТРОЛА ЗА ТРИКОЛЬОРИТЕ    
СпортНационалният отбор на България ще изиграе днес първата си контрола за 2008 година. Съперник е Северна Ирландия, а мачът ще започне в 21,45 часа в Белфаст. Селекционерът Пламен Марков, който се завърна на този пост след решение на БФС през януари, ще разполага само със 17 футболисти.

Халфът Стилиян Петров отпадна от състава заради контузия. Той е получил травмата по време на мача от Висшата лига на Англия Фулъм - Астън Вила (2:1) в неделя. Стилиян е с подут палец на десния крак и лекарите са му препоръчали почивка. Футболистът е изявил желание да пътува за Белфаст и да гледа съотборниците си в мача със Северна Ирландия, но очаква разрешение от Астън Вила. Преди Стилиян заради контузии извън състава на националния отбор останаха Димитър Рангелов, Лусио Вагнер и Валентин Илиев. В състава на Северна Ирландия защитникът Стивън Крейгън е с контузия и отпадна от групата за мача. Футболистът на шотландския Мъдъруел пропусна и последния мач на клуба си, като се надяваше да се възстанови за контролата с България. Другият отсъстващ в тима на противника е вратарят Майкъл Макговърн, който е със счупен пръст.

България е фаворит в днешната контрола със Северна Ирландия според водещия световен букмейкър "Sportingbet". Залози за победа на нашите национали се приемат при коефициент 2,40. Равенството е оценено с 3,20, а евентуална победа на домакините - с 2,70.

 


Сходни връзки

ПЪРВА КОНТРОЛА ЗА ТРИКОЛЬОРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди