изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:25 EEST
92 ФИРМИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ НА МЕЖДУНАРОДНА БОРСА ЗА СЕМЕНА    
НовиниДнес тя се открива официално в СК "Простор" от 10 ч. 


Днес в Добрич се открива ХІV Международна борса за семена и посадъчен материал, организирана от "Добрички панаир". В нея са заявили участие 92 фирми от страната и чужбина, които предлагат семена, посадъчен материал, едро- и малогабаритна техника, градински инвентар, торове и други.  Над 80 на сто от участниците са присъствали на борсата и миналата година. Те ще се представят на площ от 875 кв. метра открита и закрита изложбена площ.
За официалното откриване са поканени представители на Министерството на земеделието и продоволствието, народни представители, областни управители, кметове, представители на държавната и местна власти. Посетителите на изложението ще могат да го разгледат непосредствено след откриването му.
Организаторите съобщиха, че тази година в рамките на изложението няма да бъдат връчени традиционните награди на фондация "Рачински" за селекционер и семепроизводител на годината.
Днес и в четвъртък желаещите ще могат да се запознаят с националната програма за развитие на селските райони и условията за създаване на градини от овощни видове. Повечето от лекторите са представители на Службата за съвети в земеделието. Интерес се очаква да предизвика представянето от директора на  International Asset Bank - клон Добрич Галина Митева на проектно финансиране.
 


Сходни връзки

92 ФИРМИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ НА МЕЖДУНАРОДНА БОРСА ЗА СЕМЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди