изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:08 EEST
ГЕРБ СТАНА ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ    
Политика

Мадрид. Политическото бюро на Европейската народна партия прие за свой член ГЕРБ по време на днешното заседание в Мадрид. С внушително мнозинство Политическото бюро на ЕНП гласува за приемането на ГЕРБ. Toва съобщиха от пресцентъра на партията.



На заседанието присъстват представители на всички партии-членки на ЕНП. 61 са гласували “за” приемането на ГЕРБ, четирима – “въздържали се”, нито един не е бил “против”. ”За” членството на ГЕРБ в европейската десница гласуваха пратениците на СДС, ДП и ЗНС. От страна на ГЕРБ в испанската столица са лидерът Бойко Борисов, председателят на партията Цветан Цветанов, международният секретар Радослав Точев и евродепутатите, избрани с листата на ГЕРБ – Румяна Желева и Николай Младенов.
„Посвещаваме приемането ни в ЕНП на промяната на България и смяната на това правителство", заяви Цветан Цветанов и допълни: „Ние заявихме пред нашите партньори, след като ни приеха в семейството на европейската десница, че ще изпълним това което сме обещали –да променим статуквото в България.”
Той благодари на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и на структурите на партията. „Без тях нямаше да постигнем победа на два последователни избора и да станем редовни членове на ЕНП”, подчерта Цветанов. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

ГЕРБ СТАНА ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.94 секунди