изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:47 EEST
ПО 100 ЛВ. ДАВА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" НА РЕДНОВНИТЕ СИ ПЛАТЦИ    
НовиниВ нарочно прессъобщение, разпространено до медиите "Е. он България" съобщава, че ще дава награда от 100 лв. на всички битови абонати, които си плащат сметките навреме.

От компанията заявяват още, че идеята е провокирана от желанието им да възнаградят коректността на своите клиенти, за което организират томбола под наслов "Редовен платец". Кампанията ще се проведе на няколко етапа през годината. Първият етап стартира на 12 февруари 2008 година и ще обхване месеците февруари, март и април.
В нея участват битовите потребители, които плащат сметките си за електроенергия в определения  срок през месеците февруари, март и април. Всеки битов клиент, който е редовен платец, има шанс да бъде сред деветимата печеливши, по един на територията на всеки регионален център на фирмата.   Разпределянето на наградите ще се извършва всеки месец след приключване на текущия период на плащане, като печелившите ще бъдат уведомявани по телефона или чрез писмо по куриер в периода от 1-во до 10-о число на следващия месец. Наградата, която дружеството предоставя е над 650 киловатчаса безплатна електроенергия на стойност 100 лв., под формата на енергиен чек - ваучер. Стойността на ваучера ще се приспадне от следващите сметки за електроенергия. Сумата от 100 лева автоматично ще бъде отразена в системата на компанията, за да може клиента да се възползва от нея през следващия период на плащане, добавят още от "Е.он България".
 


Сходни връзки

ПО 100 ЛВ. ДАВА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" НА РЕДНОВНИТЕ СИ ПЛАТЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди