изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:39 EEST
НА ОТКРИТИ ТЕЛЕФОНИ И В ИНТЕРНЕТ ЩЕ СЕ ОБСЪЖДА БЮДЖЕТЪТ НА ДОБРИЧ    
НовиниДва телефона обяви кметството в Добрич, на които гражданите могат да дават своите предложения бюджета на общината за 2008 г.

Те са част от започващото публично обсъждане на бюджета. На тел. 600 416 и 600 001 вътр. /258/, на електронния адрес control@dobrich.bg и на Интернет-страницата на общината  www.dobrich.bg в рубриката-форум гражданите и бизнес-средите на Добрич могат да предлагат своите идеи, мнения и предложения за проекто-бюджет'2008. От кметството уверяват, че всички предложения ще се протоколират и резултатите от тях ще бъдат оповестени.
Материалите във връзка с проекто-                                       бюджета на общината ще бъдат обявени в Интернет страницата  на кметството от 14 февруари. За тези, които не ползват глобалната мрежа, е предвидена възможност да ги получат от Центъра за услуги и информация на гражданите.
Предвижда се публичното обсъждане да премине на три етапа и те ще стартират от 20 февруари. Сформирана е експертна група от общински специалисти, която след приключване на общественото обсъждане ще анализира резултатите и ще представи предприетите конкретни стъпки.   Обсъждането на проекто-бюджета с НПО, граждани, хора с увреждания и пенсионери ще се проведе на 20 февруари от 10 часа , а с младежки организации - същия ден от 16 часа в голяма заседателна зала на общината. Обсъждането с представители на бизнес-средите и Консултативния съвет по икономическо развитие е насрочено за 10 ч. на 21 февруари в бизнес залата на общината.
 


Сходни връзки

НА ОТКРИТИ ТЕЛЕФОНИ И В ИНТЕРНЕТ ЩЕ СЕ ОБСЪЖДА БЮДЖЕТЪТ НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.21 секунди