изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:12 EEST
Първото интервю на новата първа дама    
По света В първото си интервю като "първа дама" на Франция Карла Бруни казва, че иска да запази индивидуалността си. Откъси от интервюто на новата съпруга на френския президент Никола Саркози, което е публикувано в днешния брой на седмичника "Експрес" бяха разпространени на сайта на изданието, цитиран от Франс прес и АП.

"Не знам още какво мога да правя като първа дама, но знам как искам да го правя: сериозно," казва бившата манекенка, успешно преквалифицирала се в певица.
Запитана дали смята да следва примера на други френски първи дами като Даниел Митеран или Бернадет Ширак, 40-годишната г-жа Саркози подчертава, че се различава от тях. Това са жени, които уважавам, но точно както Никола се отличава от своите предшественици и аз бих искала, съблюдавайки достойнството на позицията си, да запазя индивидуалността си, казва Бруни. Тя допълва, че още при първата й среща с президента Саркози пламнала любов от пръв поглед и въпреки вихрения им романс тя очаква любовта им да трае вечно. Бруни, която някога заяви пред списание, че до лудост се отегчава от моногамията, казва в интервюто си за "Експрес", че не одобрява идеята за развод: "Е, аз съм свързана с италианската култура и не бих желала да се развеждам. Аз съм първа дама до края на мандата на съпруга си и негова съпруга до смъртта."
Бруни не крие връзките си с богати и известни личности като Доналд Тръмп или Мик Джагър, но Саркози според нея е по-различен от другите: "Струва ми се, че с него нищо лошо не може да се случи. С него тревогата, която от дете изпитвам изчезва," допълва френската първа дама.
Връзката между Бруни и Саркози стана публична през декември, два месеца след развода на президента с втората му съпруга Сесилия. Бруни и Саркози сключиха брак на 2 февруари.
"Между Никола и мен нещата не се получиха бързо, получиха се веднага," казва пред "Експрес" Карла Бруни. "Изобщо не се колебах, веднага поисках да се омъжа за него," добавя тя. За бившата манекенка това е първи брак, а за 53-годишния френски президент - трети.  dir.bg
 


Сходни връзки

Първото интервю на новата първа дама | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди