изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:56 EEST
ДОБРУДЖАНСКИТЕ ПЧЕЛАРИ НАПИРАТ ЗА СУБСИДИИ    
НовиниИма много сериозен интерес от страна на пчеларите в Добричка област към стартиралата наскоро Национална програма за пчеларството, съобщиха за НДТ от Разплащателната агенция.

Макар стартът й да бе едва на 30 януари, вече има подадени проекти за получаване на субсидии за пчеларството. И те са за всички мерки, които са обявени, според конкретните потребности на всеки пчелар, обясни ръководителят на агенцията Илияна Илиева. Припомняме, че крайният срок за подаване на проекти по програмата е 15 май. Субсидии на обща стойност 11 149 000 лева се предвижда да бъдат отпуснати за периода 2008 - 2010 г. От тях 50 на сто ще бъдат възстановени от Европейския съюз. Одобреният финансов размер на програмата за тази година възлиза на 3 555 000 лв. Един кандидат може да бъде подпомаган не повече от 1 път по една мярка в рамките на една година от изпълнението на програмата и не повече от 3 пъти в рамките на програмата.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНСКИТЕ ПЧЕЛАРИ НАПИРАТ ЗА СУБСИДИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди