изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 12:14 EEST
КОНКУРЕНТИ ПОДПИСАХА МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО ПРИ КРИЗИСНИ СИТУАЦИИ    
ИкономикаВчера в столицата е бил подписан меморандум за сътрудничество при отстраняване на аварии в резултат на кризисни ситуации и осигуряване на непрекъснатост на снабдяването между представители на трите енергоразпределителни дружества, действащи на територията на страната.

Това съобщиха от пресцентъра на "Е.ОН България Мрежи" АД. На подписването са присъствали проф. Константин Шушулов - председател на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране и нейни членове.
От "Е.ОН България Мрежи" добавят още, че подписаният меморандум предвижда електроразпределителните компании да си сътрудничат при отстраняване на аварийни ситуации при възникване на кризи, като обединят усилията си за осигуряване на безопасността и сигурността на електроенергийната система, живота и здравето на хората. Трите компании - "Е.ОН", "ЧЕЗ" и "АВН", са се ангажирали, при необходимост, взаимно да си предоставят техника и квалифициран персонал с цел осигуряване на непрекъснато и надеждно  електрозахранване.
"Независимо от всяко великолепно планиране и подготовка, Природата е върховна сила, с която никой не може да се бори сам. С настоящото споразумение за взаимно подпомагане, ползване на ресурсите и персонала в случай на нужда, ние всички изразяваме своето твърдо убеждение, че интересите на нашите клиенти и обществото като цяло стоят по-високо от корпоративните интереси на нашите компании" - е заявил Манфред Пааш, председател на Управителния съвет на "Е.ОН България", добавят още от пресслужбата на компанията.
 


Сходни връзки

КОНКУРЕНТИ ПОДПИСАХА МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО ПРИ КРИЗИСНИ СИТУАЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди