изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:38 EEST
Лъчезар Иванов: Ивелин Николов е свикнал винаги да говори общи приказки    
Политика София. Ивелин Николов е свикнал винаги да говори общи приказки. Това заяви пред Агенция “Фокус” независимият депутат и член на ГЕРБ Лъчезар Иванов по повод дебата му с Ивелин Николов, секретар на Изпълнителното бюро на БСП, в предаването “Тази сутрин” на БТВ.


Лъчезар Иванов посочи, че събеседникът му тази сутрин е бил неподготвен.
“По време на разговора бе направен опит да се говори с конкретика и Ивелин Николов не удържа. Нито един от примерите, които даде, не издържа. Очаквах много по-сериозни аргументи”, отбеляза Лъчезар Иванов.
Лъчезар Иванов коментира, че Ивелин Николов е трябвало да се извини на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, след като го нарече смешник в същото това студио на БТВ преди време. “Днес го призовах като честен гражданин с достойнство да бъде така добър да поднесе извиненията си от същия този ефир. Той нямаше мъжеството и достойнството да го направи, което показа, че не е доблестен човек”, посочи Лъчезар Иванов. Той добави още, че Николов отново се е опитал да иронизира, което доказа неговото невъзпитание.
По повод предстоящия вот на недоверие и протест пред НС Иванов посочи, че е нормално в една демократична страна, когато правителството е уличено в корупция, да излезе гражданското общество и политическите партии и да заявят своето твърдо “Не” на процесите, които стават в държавата.
Във връзка с разпореждането на премиера Сергей Станишев - министърът на вътрешните работи Румен Петков да вземе всички законови мерки, за да осигури сигурността и спокойствието на народните представители в четвъртък по време на обсъждането на вота на недоверие и протеста, Лъчезар Иванов посочи: “Не се съмнявам, че министърът на вътрешните работи Румен Петков ще се презастрахова, обществото умишлено се плаши с евентуални размирици. Това е в типичен техен стил - да действат със заплахи и насаждане на страх. Това е методът на управление на БСП”.
Никола ЛАЛОВ
focus-news.net
 


Сходни връзки

Лъчезар Иванов: Ивелин Николов е свикнал винаги да говори общи приказки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди