изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:05 EEST
ПРЕДСТОИ СТАРТ НА НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА МРЕЖА И В ДОБРИЧ    
Европейски съюзВ началото на март в Добрич ще бъде даден официалният старт на  новата информационно-консултантска мрежа  Enterprise Europe Network (ЕЕN), която е най-голямата в Европа.

Началото на дейността й бе поставено с промоции в Брюксел и София, които се поведоха на 7 февруари. Предвижда се официално представяне на новата мрежа да има във всички градове, където тя ще има центрове. Сред тях е и Добрич. Както НДТ вече писа, в мрежата ще участва досегашният Евро-инфо център в Добирч. Досега този вид центрове функционираха по проект, който завърши в края на 2007 г. Сега евро-инфо центровете в България се обединяват с други организации, които работят в подкрепа на малкия и среден бизнес, и така се включват в новата мрежа. Новото при нейното функциониране е, че досега съществуваха две мрежи. Едната бе тази на евро-инфо центровете, която предоставяше информация за коопериране и европейско законодателство. Другата мрежа, която функционираше бе IRC, насочена към иновациите. Сега те са обединени и заедно ще подкрепят малкия и среден бизнес, обясниха от центъра на мрежата в Добрич.

 


Сходни връзки

ПРЕДСТОИ СТАРТ НА НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА МРЕЖА И В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди