изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:16 EEST
ГУБЕРНАТОРЪТ ПАК ПРИВИКА ЖИВЕЕЩИТЕ В ОБЩЕЖИТИЕТО ПО УЛ. "КАЛИАКРА"    
НовиниВ петък областният управител Динчер Хаджиев и зам.-областният управител Евгения Георгиева проведоха среща с представители на живеещите в бившето студентско общежитие на Медицинския университет по ул. "Калиакра" във връзка с получено писмо от "Е.ОН България" за натрупани задължения от началото на годината до 20.02.2008 г. в размер на 38000 лв.

Губернаторът е запознал представители на населяващите блока с полученото писмо в областна администрация от електроразпределителното дружество, в което се казва: "Принудени сме да прекъснем електроснабдяването в общежитието, което ще предотврати по-нататъшното нарастване на задълженията към нас" - информират от областна управа. Д. Хаджиев е заявил по време на срещата следното: "Считам, че ситуацията е твърде сериозна и единственото решение е във ваши ръце. Имате възможност до 27.02.2008 г. да покриете задълженията, си в противен случай електроснабдяването ще бъде прекъснато. Ще бъда коректен към редовните платци, които още днес /б.а. - в петък/ ще получат договорите си за настаняване, а за останалите ще бъдат предприети необходимите мерки "- добави областният управител Динчер Хаджиев. От своя страна представителите на живеещите в общежитието, участвали в срещата, са поели ангажимент да представят в областна администрация информация за финансовите задължения на всички нередовни платци.
 


Сходни връзки

ГУБЕРНАТОРЪТ ПАК ПРИВИКА ЖИВЕЕЩИТЕ В ОБЩЕЖИТИЕТО ПО УЛ. "КАЛИАКРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди