изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 18:23 EEST
"ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ" ОСЪДИ "Е.ОН - БЪЛГАРИЯ" ЗА 55 ХИЛ. ЛВ.    
ИкономикаОбщинското дружество "Тролейбусен транспорт" е спечелило дело на първа инстанция - Районен съд, срещу "Е.он - България", съобщи управителят на транспортната фирма Митко Митев.

По силата на съдебното решение, електроразпределителното дружество трябва да заплати на превозваческата фирма 55 хил. лв. без лихвите. "По решение на Общински съвет, на фирмата бяха дадени 6 трафопоста, които обаче се ползваха от "Е.он" до продажбата им. В тази връзка проведох среща с представител на фирмата във Варна и разговаряхме, че по Закона за енергетиката фирмата ми дължи такса достъп. Така и обаче не стигнахме при срещата до споразумение такава да бъде заплащана, а в същото време на фирмата ни се начисляваха лихви по задължения. След като неколкократно направих и писмени предложения до ръководството на "Е.он", които останаха без отговор, миналата година заведохме дело. Решение излезе в началото на годината, по силата на което ни дължат до януари тази година заедно с лихвите между 63-64 хил. лв." - разказа Митев. Той допълни, че се надява да спечели и на следваща инстанция, тъй като енергодоставчикът обжалва решението на първоинституционния съд.
 


Сходни връзки

"ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ" ОСЪДИ "Е.ОН - БЪЛГАРИЯ" ЗА 55 ХИЛ. ЛВ. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди