изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:56 EEST
АНКЕТА ЗА ПАРЛАМЕНТАРЕН ВОТ    
Парламент

Електронното ни издение ndtnews.hopto.org днес започва анкета за обществените нагласи за предстоящите редовни или евентуално предсрочни парламентарни избори. В анкетата очакваме да вдземат участие максимален брой добруджанци, но това съвсем не пречи мнението си да дадете и вие, които живеете извън Добричка област - в други краища на България или някъде по света. Държим да получим и вашите коментари по вашия вот.



При предишни анкети привърженици на определени политически формации амбициозно атакуваха сайта, което наложи да ги изведем от анкетата. Надяваме се този път участниците в анкетата да бъдат с поведение, което да бъде в тяхна изгода - да имат реален поглед върхи обществените нагласи. Ако отново се натъкнем на излишна "агресия", ще бъдем принудени да затворим за тази политическа формация анкетата, което няма да е в интерес нито на нейните членове и привърженици, нито на всички анкетирани. От анкетата ще изключваме всички коментари, в които открием цинизъм и груби лични нападки.Надяваме се всички участници в анкетата да бъдат точни, дори и пристрастни, а ако резултатите не ги удовлетворяват, да работят повече, по-ефективно и по-убедително сред избирателите.

И така - вдясно на екрана е новата ни анкета "Ако днес имаше парламентарни избори, за коя политическа формация бихте гласували и как бихте коментирали вота си?" Ако желаете, вземете участие в нея и освен вота си, дайте и вашия коментар.

 


Сходни връзки

АНКЕТА ЗА ПАРЛАМЕНТАРЕН ВОТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди