изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:21 EEST
САНДВИЧИ И В УЧИЛИЩАТА ПО СЕЛАТА    
НовиниСандвич като безплатна закуска в училищата в община Добричка са установили при последната си  проверка през февруари служители на общинската дирекция "Социално подпомагане" в Добрич.

Проверката е била в четири обекта в общината - училище "Христо Ботев" в с. Стожер, ЦДГ в с. Стожер, училищата "Св.св. Кирил и Методий" в с. Стефан Караджа и "Добри  Войников" в с. Победа. Констатацията е, че закуските са били опаковани. В деня на проверката на децата по програмата на социалното министерство "Чаша топло мляко и безплатна закуска" е даден сандвич с кашкавал и сок в чашка за еднократна употреба, съобщи директорът на "Социално подпомагане" Магдалена Миткова. Предходния ден на децата е бил даден сандвич със салам, а за следващия ден е било предвидено закуската да е ябълка.
Оказа се, че и закуските в останалите три проверени обекта са били същите, тъй като всички те се зареждали от една и съща фирма и закуските са еднакви.
В началото на месеца НДТ алармира, по сигнал на родители и учители, че в училищата в община Добричка, с изключение само на селата Бенковски и Владимирово, по програмата на социалното министерство масово се дават вафли, кроасани и сухи пасти, вместо топло мляко и закуска.
 


Сходни връзки

САНДВИЧИ И В УЧИЛИЩАТА ПО СЕЛАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди