изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:51 EEST
Хлябът в България- евтин, според Кабил    
Земеделие Ядем най-евтиния хляб в Европа, това каза в предаването "Седмицата" на Дарик радио Нихат Кабил, министър на земеделието и продоволствието.

Според него това се дължи на международната конюнктура, производството на хляб у нас и много конкурентния отрасъл в страната.
Цената на хляба е сума от много фактори. Най-тежко в калкулация на килограм хляб стои цената на брашното, респективно на пшеницата, добави още министър Кабил.
Ние минахме много трудна година по отношение на реколтата, но до нова такава ще изкараме, имаме пшеница, така че хлябът ще стигне, каза още Нихат Кабил.
Според министър Кабил земеделските стопани в България, въпреки краткото време на информационни кампании за промените в сектора на земеделието, са се оказали много добре подготвени.
Рискове за спиране на пари от ЕС винаги има. Престанал съм да обръщам внимание, че в нашата система нещата са най-зле, знам много ясно какво правим ние, за да може нещата да вървят, каза още министър Кабил. dir.bg
 


Сходни връзки

Хлябът в България- евтин, според Кабил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди