изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:51 EEST
СОУ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ" НИ КАНИ НА КОНЦЕРТ "ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО    
ОбществоНа концерт, озаглавен "Очаквай неочакваното", ни канят талантливите възпитаници на СОУ "Св. Климент Охридски" в Добрич. Той ще се състои на 12 март - сряда, от 18.30 часа в зала "Добрич".

На сцената ще се представят учениците от класа по поп и джаз пеене с ръководител Милена Пеева, от вокална студия "Мастер" с ръководител Милена Пеева и Стефка Василева, момичетата от "Мастер гърлс" Мария Попова, Гергана Коева, Валентина Димитрова и Кремена Димитрова. Специално за добричлии ще пеят Преслава Пейчева, която стана трета в първото издание на "Мюзик айдъл" и е първата ученичка на Милена Пеева, и Ясен Велчев. Специални гости ще бъдат салса клуб "Амор от Варна с ръководител Гергана Филипова. В концерта своя талант ще представят ученици от класовете по хореография с ръководители Асенка и Николай Маневи, както и възпитаници на класовете по пиано, цигулка, флейта, китара, ударни инструменти, саксофон, тамбура, гайда и народно пеене.
Това е първият концерт от триада музикални танцови театри, които СОУ Св. Климент Охридски" организира по проект "Училището - любима територия на ученика" на Министерството на образованието и науката, обясни Милена Пеева. Вторият концерт ще е фолклорен, а третият ще представлява мюзикъл.
"Очаквай неочакваното" се реализира със съдействието на дамски клуб "Майчина грижа", "Добрички панаир" АД, фирма "Добикар", семейство Димитрови и семейство Куманови. НДТ

 


Сходни връзки

СОУ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ" НИ КАНИ НА КОНЦЕРТ "ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди