изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:13 EEST
СТАРТЪТ НА АЛБЕНА ЗА СЕЗОН'2008 - НА 13 МАРТ    
НовиниНа туристическата борса в Берлин е отчетен ръст при записванията на два от големите туроператори

Стартът на сезон'2008 в курорта Албена ще бъде даден не на 14 март, както се предвиждаше, а ден по-рано, съобщи за НДТ зам.-директорът "Реклама и маркетинг" в туристическото дружество Соня Стойчева. Причината е, че на 13 март в Албена ще пристигне голяма група млади спортисти по хокей на трева. Заради тях хотелски комплекс "Добруджа" ще отвори врати в четвъртък. На следващия ден пристигат и първите гости по програма "Витал", която се предлага в комплекса. Програмата е с 10-дневен курс, който трябва да научи участниците в нея да живеят разумно и природосъобразно, да добият нови здравословни навици, да се освободят от стреса и да подобрят жизнения си тонус.
Програмата е уникална по своята същност и съчетава комплекс от индивидуални и групови процедури с доказан ефект в борбата с излишните килограми, без излишно натоварване или гладуване. Менюто включва широк спектър от здравословни ястия при диетична кулинарна обработка. Двигателният режим е перфектно разработен със занимания по лечебна и подводна гимнастика, фитнес, теренно лечение, плуване, танци, провеждани под грижите и вниманието на екип от опитни професионалисти - физиотерапевти и рехабилитатори. Програмата се осъществява на цени от 2007 г. и ще продължи през целия туристически сезон в Албена.
На 17 март в курорта пристигат и първите гости от австрийската организация "Курклуб". Те са ангажирали 60 стаи в хотел "Добруджа" и всички са заявили желание да ползват балнеологията там, което ще осигури ангажираност през март и на СПА-центъра. През този месец в Албена се очаква да пристигне на тренировъчен лагер и националният ни отбор по вдигане на тежести.
След няколкогодишен спад на записванията на немския пазар, на приключилата току-що туристическа борса в Берлин се отчита ръст на записванията на два от основните туроператори "ИТС" и "Аутурс", информира още Соня Стойчева.
 


Сходни връзки

СТАРТЪТ НА АЛБЕНА ЗА СЕЗОН'2008 - НА 13 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди