изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:36 EEST
ОТНОВО ЖП-ПАНИКА    
НовиниНе може обаче да се псуват и уволняват служителите на гарата по телефона. Пътници сигнализираха, че мотрисата "Дезиро" също аварирала на път за Варна

Инцидент с мотрисата "Дезиро", която пътува по линията Добрич - Варна, в неделния ден е хвърлила в ужас пътниците, съобщи началникът на жп-район Добрич инж. Димитър Василев. Заради изключен предпазител се е наложило влакът да спре по маршрута си и да пристигне във Варна с около 40 мин. закъснение. Според пътуващи във влака обаче, паниката е настъпила именно поради факта, че вратите на мотрисата не можели да се отворят.
Това обаче не дава основание на близките на пътуващи във влака да вдигат телефоните и да псуват служителките на гарата и да ги уволняват, категоричен е инж. Василев. "Аз съм съгласен, че обстановката се нагнети с нелепия инцидент, но това не дава право на всеки да крещи и обижда служителите. Това все пак е машина и не е изключена повреда. Същият инцидент с мотрисата е възникнал и на връщане - вината трябва да се търси в "Локомотивно стопанство". Очаквам началника на влака, за да получа точни обяснения от него за инцидента" - допълни още Василев.
Все още бързият влак "Кардам - София" се движи по маршрута си без кушет-вагон. В композицията няма включен и вагон първа класа, добави Василев. Той увери, че новото ръководство на държавната железница е предприело сериозни мерки по ремонт и въвеждане в експлоатация по различните линии на вагони и влакове.
 


Сходни връзки

ОТНОВО ЖП-ПАНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди