изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:53 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МАЙКА НА ТРИ ДЕЦА УБИ НОВОРОДЕНОТО СИ    
ЛюбопитноПет дни след като в Добрич бе открито на 13 март захвърлено в контейнер за смет в квартал "Христо Ботев" новороденото момиченце, полицията е открила майката - убийца. Около 9 часа на 13 март, според признанията на 24-годишната Гюлджихам Мустафа, тя родила детето си в града, където живеела в близост до ромския квартал "Изгрев".

 По-късно, без да му върже пъпната връв, тя го завила в найлонов пакет, поставила го в чувала, който хвърлила в кофата за смет. За да не бъде уличена в престъпление 24-годишната родилка напуснала града и се опитала да се укрие в родното си село Коларци, където имала още три деца. Майката - убийца ще бъде подведена под съдебна отговорност за деянието си.

МАЛЧУГАНИ ТРОШАТ ДЕТСКА ГРАДИНА

Две деца - на 8 и на 10 години, си направили екшън в целодневната детска градина в село Чернооково през изминалите почивни дни, научи НДТ. Момчетата счупили прозорци, изпочупили посуда и предмети на стойност 200 хил. лв. След като била установена вандалщината, в понеделник малолетните от първи и трети клас били открити. Според обясненията им това била тяхната игра. Жертва на тази игра станал дори акордеонът на детската градина.
НДТ - 19 март 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МАЙКА НА ТРИ ДЕЦА УБИ НОВОРОДЕНОТО СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди