изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:23 EEST
Как започна разработката срещу Будимир Куйович?    
ИнтервютаБившият директор на Сектор “Борба с организираната престъпност” в Перник Роберт Петров и депутатът от ДСБ Атанас Атанасов в интервю за “Коритаров Live”


Водещ: Как започна разработката срещу Будимир Куйович? Тук ми гостуват бившият шеф на сектора за борба с организираната престъпност в Перник Роберт Петров и депутатът от Демократи за силна България (ДСБ) Атанас Атанасов. Добро утро и добре дошли.
Роберт Петров: Добро утро.
Атанас Атанасов: Добро утро и на вашите зрители.
Водещ: Г-н Петров, да започнем с вас. Всъщност стана ясно, че точно един месец се навършва от вашето напускане на системата на МВР, откакто сте бивш. Как се случи това?
Роберт Петров: Точно преди един месец, на 20 февруари, това беше датата, на която шест служители от Областна дирекция “Полиция” – Перник бяхме извикани в кабинета на главния секретар Валентин Петров. Искам първо да кажа, че досега в медийното пространство излизаше едната версия само, това беше версията на ръководството но МВР.
Водещ: Каква беше тя?
Роберт Петров: Тази версия мога да твърдя, че не е вярна. Тази версия е, че тези шест служители са уволнени, отстранени и т.н. Истината е, че тези шест служители бяха извикани в кабинета на главния секретар и под натиск бяха принудени да напишат своите заявления за доброволно напускане на системата.
Водещ: Как точно под натиск пишат доброволни заявления?
Роберт Петров: На 19 февруари беше извършено убийството в Перник на Николай Христов. Всички служители от дирекцията, всички оперативни служби работеха цяла нощ. На другия ден в 15.30 часа трябваше да се явим шест души при главния секретар. Аз не мога да намеря все още логическо обяснение как беше съставен този списък от тези шест служители, като например мога да посоча, че тежките престъпления бяха на територията на 1-во РПУ, а бяха извикани началникът и заместникът на 2-ро РПУ.
Водещ: Вътре какво се случи в кабинета?
Роберт Петров: В кабинета ни бяха подредили по длъжности при главния секретар, присъстваха и директорът на Национална служба “Полиция” (НСП) и съветникът на главния секретар.
Водещ: А главният секретар присъстваше ли?
Роберт Петров: И той присъства, обясни, че той не желае повече да работи с нас, поради което...
Водещ: Обясни ли защо?
Роберт Петров: Поради тежката престъпност в Перник той не желае повече да работи с този екип. Пак казвам, не знам как беше подбран екипът и на какъв принцип.
Водещ: Така. И какво? Как точно...
Роберт Петров: Извика секретарката, разпореди на секретарката на всеки да бъде даден бял лист хартия, след което извика директорът на Дирекция “Човешки ресурси” и разпореди да диктува и ние да пишем. Г-н Николов, директорът на “Човешки ресурси” диктуваше и ние пишехме заявление за доброволно прекратяване правоотношенията с МВР. След което тези заявления бяха събрани. Беше ни казано, че ни се дава срок до следващата сутрин да разкрием убийството. Ако бъде разкрито това убийство на следващия ден, тези заявления ще бъдат унищожени, ако не бъде разкрито – ще бъдем освободени.
Водещ: Добре. Г-н Атанасов, това шантаж ли е, реалност ли е в българското МВР? Това нещо се е случвало само в лошите филми и то в други ситуации, но между колеги?
Атанас Атанасов: Аз съм изумен. Това са сцени от ТВУ, според мен, Трудововъзпитателно училище. С такива методи там се действа. Хора, които са държавни служители, отговорни лица, цяла нощ работили, за да разкрият престъплението и вместо да бъдат насърчени... Това е изумително, според мен.
Водещ: (...) съдържанието на молбата за напускане, така ли?
Роберт Петров: С тази цел беше извикан директорът на Дирекция “Човешки ресурси”, за да може да бъде продиктуван така нареченият правилен текст на заявлението. На колегите, които имаха години за пенсиониране беше посочен член от ЗМВР, а останалите...
Водещ: Законът за МВР.
Роберт Петров: Да.
Водещ: Между другото, с какво свързвате вашето отстраняване?
Роберт Петров: Аз пак ви казвам, че първо не намирам логика...
Водещ: Има ли общо работата ви по Куйович с отстраняването ви?
Роберт Петров: До този извод стигнах аз, след като прецених всички събития и направих един анализ. Първо, тръгвайки от това, че не намерих връзка и логика в така наречения списък на тези шест служители, след което, свързвайки данни от работата ми през последните месеци, аз лично стигам до извода, че една от причините е Куйович.
Водещ: Защо?
Роберт Петров: Будимир Куйович попада в полезрението на пернишката служба за борба с организираната престъпност още от годините 2000 – 2001-а. Тогава в службата започват да работят трима по него с всички оперативни способи и методи. 2002 година е извършена реализация...
Водещ: За първи път вашата служба започва да работи по “Куйович”?
Роберт Петров: Нямах информация. Когато ние започнахме да работим по него, аз нямах информация да е работела друга служба. Работеше се не само по “Куйович”, и по други лица от неговото обкръжение.
Водещ: Да, разбирам.
Роберт Петров: 2002-а беше извършена реализация, имаше образувани следствени дела. На по-късен етап обаче, поради това, че...
Водещ: Какво разкрихте?
Роберт Петров: Бяха разкрити четири нарколаборатории в селата Люлин и Дивотино. Лицата, връзки на Куйович, бяха осъдени. Даже те излежаха и присъдите си.
Водещ: Добре, как тогава свързвате работата си по Куйович с натиска върху вас да напуснете системата?
Роберт Петров: През годините след тази реализация 2002 до момента Куйович попадаше периодично в полезрението на службата. Информацията, която постъпваше, тя беше разширявана, анализирана. Цялата тази информация, отразявана в документи, които са представени за резолюция на директора, мероприятията, които са планирани също са с резолюция на директора на областната дирекция, включително са изпращани справки до НСП и ГДБОП, с тази информация, която е получавана и която е анализирана.
Водещ: И в кой момент започна натискът върху вас?
Роберт Петров: Дойде един момент в края на миналата година, беше краят на лятото, когато беше разпоредено на служител от отдел “Вътрешна сигурност” да извърши проверка по материали, които бяха събирани за Будимир Куйович. Този служител извърши проверка, изготви една справка, на която справка аз знам съдържанието. В тази справка не бяха констатирани никакви нередности.
Водещ: Какъв беше поводът да се праща служител и да ви проверяват? С кой период от работата ви по Куйович съвпадна това?
Роберт Петров: Това беше периодът от последната година – 2007 година. Пак казвам, информация, която е постъпвала...
Водещ: В кои зони по Куйович работехте, на коя територия?
Роберт Петров: Трябва да ви кажа, че аз при напускането ми на системата съм подписал декларация, която просто не ми позволява да споделям информация, която е от класифицираната.
Водещ: Едва ли е класифицирана информация тази.
Роберт Петров: Ще ви кажа, че данните, които постъпваха, те постъпваха за негови действия и в други региони на страната, поради което ние изпращахме справки до ГДБОП и най-вероятно тези справки бяха докладвани по етапния ред на директора на НСП и на главния секретар и в тази връзка аз мисля, че е изпратена и тази проверка. Тази проверка приключи от служителя...
Водещ: Питам ви за кои региони говорим?
Роберт Петров: Говорим за региони, които не са само в област Перник, говорим и за други региони.
Водещ: Кои?
Роберт Петров: Например, единият от регионите беше Пловдив.
Водещ: Съвпадна ли натискът върху вас с работата ви върху региона Пловдив?
Роберт Петров: Една от проверките, които беше правена, беше правена именно във връзка с този регион.
Водещ: Добре. Г-н Атанасов, на какво ви подсеща това, Пловдив? От друга страна, случаят е много идентичен с този на Тодор Димов в Разград.
Атанас Атанасов: Снощи видях по телевизията, че вътрешният министър Румен Петков и главният секретар Валентин Петров са в Пловдив (това се сещам последно за Пловдив), от където Румен Петков си позволи да размахва пръст и да заплашва бившите служители, които си позволявали да говорят срещу МВР. Но преди да дойде на работа в София, Валентин Петров беше директор на РДВР в Пловдив. Той идва от този район. Но този случай е поредният. Аз сега разбирам, тази информация не ми е била известна, което показва, че която служба или които служители са се допрели до Куйович, са изгорели. Тези, които са работили... Разградският случай е известен. ГДБОП, служителите в ГДБОП, които са работили по Куйович, които са го задържали и които са го разпитвали, са наказани заради това. Този човек, сега няма обяснение защо е бил сложен в някакъв списък на изгонени служители и смята, че е свързан с това. ето го обяснението. А Валентин Петров стана главен секретар.
Водещ: Между другото, имате ли информация, минавала ли ви е през професионалното полезрение историята с 300-те хиляди евро?
Роберт Петров: Преди тази история само да допълня, че проверката, която беше извършена от този служител от отдел “Вътрешна сигурност”, не се хареса на ръководството на МВР, те изпратиха втора проверка, която беше от ръководен служител от отдел “Вътрешна сигурност”. Той обаче изготви подобна справка, която напълно оневиняваше службата, която е ръководила, че всичко е наред, всичко е съгласно инструкциите и заповедите. След което при мен дойде информация, че е назначена трета проверка по същия случай. Този път тази трета проверка трябваше да бъде от дирекция “Инспекторат”. Това означава, че...
Атанас Атанасов: Проверки, докато се намери прегрешение.
Водещ: Да.
Роберт Петров: И тази проверка трябваше да започне, пак по моя информация, на 26 февруари, при което комисията е върната, поради това, че аз вече не съм на работа. Значи тях не ги интересува да изяснят обективната истина, просто ги интересува лицето Роберт Петров. От тук направих извода, че проблемът е Будимир Куйович. По отношение на тези...
Водещ: 300 000 евро.
Роберт Петров: ... 300 000 евро, при мен е идвала такава информация, но това е информация, която е от неустановен и непроверен източник. Поради тази причина аз... Първо, за мен това бяха много пари и ми се стори като информация недостоверна тогава, към момента, в който дойде. Информацията гласеше, че Куйович на всяка цена търси човек, който има право да свали екстрадицията.
Водещ: Който има правомощия да свали заповедта за екстрадиция.
Роберт Петров: Да. И за тази цел той е подготвил сумата от 300 000 евро, която е готов да даде. Пак ви казвам, за мен това беше огромна сума. Аз на тази информация първо не повярвах, второ, източникът беше неустановен напълно, непроверен като източник и поради тази причина по тази информация не съм работил.
Водещ: Нещо по-конкретно не може ли да се каже? Какво ви беше подсказано, в какви направления е търсил пробив Куйович?
Роберт Петров: Пак ви казвам, търсил е пробив в ръководството на МВР, от където трябва да му бъде свалена екстрадицията. Това за него е бил проблем номер едно.
Водещ: Има ли симптоми, които доказват по-конкретно, че тези намерения са били истина, опит за контакт?
Роберт Петров: Не мога да ви кажа. Само това беше информацията. Пак ви казвам, тя беше от неустановен напълно източник, непроверен.
Водещ: Например, било ли е възможно да се проследи по оперативен път комбинация от телефонни разговори, които навеждат на хипотезата, че Куйович наистина има такова намерение?
Роберт Петров: Възможно е. Ако си постави за цел една оперативна служба, не е проблем.
Водещ: Правено ли е такова нещо?
Роберт Петров: Нямам представа, пак ви казвам. Още повече, случаят касаеше ръководството на МВР.
Водещ: Давал ли сте на някого шанса да провери това?
Роберт Петров: Не.
Водещ: Не или да?
Роберт Петров: Не.
Водещ: Не или да?
Роберт Петров: Не. Пак ви казвам, информацията беше непроверена.
Водещ: Да, разбирам. Корупционният фонд, така да се каже, доста се разширява. Ето, виждаме още примери, г-н Атанасов, свързани с работата по “Куйович”. Вече е в ход нов скандал с Иван Иванов. Свързани ли са тези два случая?
Атанас Атанасов: Категорично са свързани, разбира се, защото става въпрос за една и съща практика в МВР. Корупцията в МВР се покровителства на най-високо ниво и това вече цялото общество го знае в България. За съжаление, обаче, аз имам притеснение, че може да се изясни цялата истина. Особено сега, след това, което се случи, последния скандал с Иван Иванов. Как са свързани двата случая? И по Куйович, и по Иван Иванов са работили едни и същи служители в ГДБОП и те сега в момента са подгонени в МВР. Преследвани са тези хора, заплашвани са. А от тях трябва да се очаква да кажат истината, за да може да се изясни цялата картина. Аз съм притеснен от това, което вчера се случи. Появи се, според мен, много сериозен проблем пред разследването на този случай с Иван Иванов.
Водещ: Какъв?
Атанас Атанасов: Главният прокурор Велчев вчера взема страна в този скандал.
Водещ: Каза, че май не се виновни Петров и Петков.
Атанас Атанасов: Той заяви, ме Петков и Петров са невинни. И това в самото начало на разследването самият главен прокурор публично да заяви тази позиция, това е въздействие върху разследването. И изненадан съм от това поведение на Велчев. Между другото, от както е главен прокурор, това му е най-големият гаф – да вземеш открито страна в едно разследване, където има политически мотиви. И между другото, това стана директно пред камерите на телевизията. Така. Между другото, два дни по-рано се появиха индикации, че прокуратурата действа в тази посока, защото възложеното първоначално разследване на Градска прокуратура, която по закон е компетентна да разследва министри, депутати и т.н., беше иззето от Градската прокуратура и беше възложено на Военна прокуратура. Което беше показателно какво трябва да се очаква оттук нататък. Защото Военна прокуратура, особено откакто е министър Румен Петков, действа като поделение на МВР, общо взето. Мога тука да изреждам маса случаи, в които Военната прокуратура направи директни услуги на вътрешния министър и, може би, сега се очаква да направи същото. Сега обаче, ние от опозицията ще се опитаме с всички средства да работим за разкриване на истината. Хубавото е, че явно има депутати и от управляващото мнозинство, които се интересуват от истината, независимо от това за кого става въпрос тя. И искам да посоча, че вчера председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Минчо Спасов изпрати писмо до вътрешния министър, в което зададе верните, истинските въпроси, които би следвало, между другото, прокуратурата да изяснява. А именно, кога и защо е започнала разработката срещу Иван Иванов, кога и защо е прекратена и – най-важния въпрос, централния въпрос – кога е било докладвано на вътрешния министър и на сегашния главен секретар Валентин Петров тази информация и какво отношение са взели те? Защото е ясно, че те не са взели никакво отношение. Въпросът е да се установи...
Водещ: Между другото и Цвятко Цветков, с когото преди време бяхме заедно е казал днес в едно интервю, че още преди два-три месеца висшето ръководство на МВР е знаело за това.
Атанас Атанасов: Между другото аз вчера чух и други мнения. Оказа се, че доста хора в държавата са знаели преди два-три месеца за цялата тази история.
Водещ: Да.
Атанас Атанасов: И тя, може би, щеше да остане сметена под чергата, ако не беше избухнал този скандал. Въпросът е да се предприемат всички действия. И аз понеже виждам, че проблемът е политически и прокуратурата се огъна на този натиск, трябва опозиционните политически сили и тези депутати от мнозинството, които считат, че трябва да се търси обективната истина, трябва да потърсим път да се изясни цялата тази история. Защото нещата са много прости - на практика имаме прикриване на престъпления, извършени от спонсорите на управляващите.
Водещ: Между другото, господин Петров, тъй като вие сте доста пестелив, очевидно сте човек, свикнал твърдо да спазва закона, не просто духа, но и буквата и то в най-буквалния смисъл, предпазвате се да кажете повече, за да не би да прозвучи като изнасяне на класифицирана информация, опасявате ли се да не би да ви се окаже натиск, както след идването на Тодор Димов, той промени абсолютно радикално това, което каза в ефира на телевизията?
Роберт Петров: Ами вижте, аз специално за упражняване на натиск очаквано трябва да ви кажа, че не виждам как ще ми упражнят натиск. Трябва да ви кажа, че всичките тези години, в които съм работил, малко или много съм се сблъсквал с много проблеми.
Водещ: А защо не ни кажете тогава малко повече неща?
Роберт Петров: Аз ви обясних, че при напускането ми съм подписал декларация, която декларация не ми разрешава да споделям информация.
Водещ: А след като това е така, вие склонен ли сте...
Роберт Петров:Има органи, предполагам, на властта, където...
Водещ: Където какво?
Роберт Петров: Ами, където тази класифицирана информация може да бъде подадена. Аз мога да кажа много повече неща, включително с документи, с номера на документи, но просто не мога да го кажа.
Водещ: Къде? Къде можете да го кажете?
Роберт Петров: Ами примерно пред комисията “Куйович”.
Водещ: Имате какво да кажете пред тази комисия?
Роберт Петров: Да, имам какво да кажа и съм готов да го кажа.
Водещ: Ако бъдете поканен.
Роберт Петров: Ако бъде поканен, ще го кажа. Считам, че ефирът...
Водещ: Това зависи дали... Но въпрос е депутатите да преценят, между другото.
Атанас Атанасов: Комисията “Куйович” няма да свърши никаква работа повече. Видяхте, че трябваше да бъде оказан неимоверен натиск от опозицията, за да може да бъде поканен Ваньо Танов.
Водещ: Ама тъкмо щях това да вметна, че вече комисията “Куйович” влиза в ново качество, защото това е пробив. Ваньо Танов ще бъде изслушан.
Атанас Атанасов: Аз съм убеден, че мнозинството няма да допусне повече информация да бъде събрана. Виждам тяхното поведение. Всичко това е имитация, г-н Коритаров. Под натиск. Между другото би следвало, затова казвам опозицията, парламентарната опозиция, извънпарламентарната опозиция трябва да обсъди въпроса какви действия, общи опозиционни действия, политически, да бъдат предприети, за да бъде махнат Румен Петков. Това трябва да се направи.
Водещ: Добре.
Атанас Атанасов: Защото там се покровителства корупцията, която храни управляващите партии, обръчите се захранват от определени фирми, които получават покровителстване от МВР. Този случай с Иван Иванов е показателен. Но Иван Иванов кой е - заместник-директор на ГДБОП. Вчера арестували или привлекли още двама служители като обвиняеми, само че вървят по стълбицата надолу.
Водещ: Така е.
Атанас Атанасов: Обществото очаква да се върви по стълбицата нагоре.
Водещ: Между другото, какво да се очаква от днешното изслушване на Ваньо Танов. Той беше коментиран като един от ключовите свидетели или, как да кажа, по случая.
Атанас Атанасов: Вчера с колегите от опозицията, които го изслушахме, приехме така обща договорка да бе огласяваме информацията, нека да бъде изслушан.
Водещ: Е, да, да, разбира се.
Водещ: Но аз ще си позволя да кажа нещо, защото лично бях атакуван през цялото това време. Вчера Ваньо Танов пред нас потвърди, а също така във вътрешната комисия това се случи, че в един момент разработката по “Куйович” е била прехвърлена на Националната служба за сигурност. И днес би следвало в комисията “Куйович” да изяснят каква е била причината ГДБОП да предаде разработка на НСС. Има обяснение за това и обяснението минава през едно лице, високопоставен служител на МВР, който е бил заинтересован от разследването по “Куйович”.
Водещ: Да се пречи на разследването.
Атанас Атанасов: Разбира се.
Водещ: А има ли аналогична интервенция и при вас? Още преди да започне натискът имаше ли симптоми, че ще ви се пречи или че има преплитане на интереси?
Роберт Петров: Значи, индикациите дойдоха в момента, в който беше разпоредена проверката във вътрешния отдел. Лично аз не съм има индикации. Не очаквах. Аз ще ви кажа, че през цялото време съм вярвал твърдо в това ръководство на МВР и съм работил съгласно правилата, законите, правилниците, институциите.
Водещ: На кого искаха тези 300 000 проклети евро? Това стана митология. Опитаха се да набедят Илия Илиев по едно време, бившия главен секретар.
Роберт Петров: Не мога да ви кажа повече за тези 300 000 евро по обясними причини.
Водещ: По какви причини?
Роберт Петров: Пак ви казвам, това...
Водещ: Колко е дълъг записът с Румен Петков, колеги? Ами дайте да го пуснем, да. Ако има възможност, да. Ето от новините снощи, ето го Румен Петков, вътрешен министър.
Румен Петков: На какво основание, ако е имало такова? Ако е нямало, въобще работено ли е по това лице? Кой е работил? Тоя, дето е работил, ако е работил без основание при Иван Иванов - където е Иван Иванов сега. Ама веднага. Независимо на работа ли е в министерството, на какво ниво е, вън ли е от министерството – при Иван Иванов веднага. Както и да се стигне до едно сериозно заключение как е изтекла информацията.
Водещ: Много рядко е толкова емоционален е бил министърът на вътрешните работи.
Атанас Атанасов: А, рядко е емоционален публично. Иначе хората, които са около него знаят, че често е емоционален. Не искам да коментирам. По външния му вид е ясно как е прекарал нощта преди да даде това интервю, но това е отвратително поведение. Аз питам къде е министър-председателят? Колко пъти трябва да му се казва на министър-председателя, че трябва да отстрани този човек, ако иска да има реална борба с корупцията? Защото това е капакът, който притиска отгоре нещата. Той се нарича вътрешен министър Румен Петков. И това поведение да заплашва тук хората, този - там, онзи - там. Има съдебна власт, какъв е той, дето раздава правосъдие.
Водещ: Има ли шанс да се стигне до разнищване на тези случаи “Иван Иванов”, “Куйович”, ресурс в държавата има ли?
Атанас Атанасов: Държавата се опитва да имитира борба с корупцията. За съжаление днес много хора в България казват – няма държава. Затова аз отново разчитам и смятам, че опозицията е тази, която трябва да се обедини и да търси път да бъде свалено това управление. Това е начинът. Явно иначе няма да има справедливост.
Водещ: Упрекват ви, че едва ли не с това, че вие изнесохте тук изненадващия за мен диск, текст или какво беше, това било попречило на...
Атанас Атанасов: Абсолютно внушение се прави. Разбирам от къде идва това. Аз задавам въпроса: А защо преди аз да изнеса тази информация, след като толкова хора са знаели в държавата, не предприеха действия? Между другото, нещо изключително важно. Военно-окръжната прокуратура, която сега разследва Иван Иванов е била информирана за цялата тази разработка към същия момент, който е бил информиран и вътрешният министър.
Водещ: Преди два-три месеца? И нищо не се направили?
Атанас Атанасов: Да. И нищо. И сега Атанасов бил изнесъл информацията. Да мълчи опозицията, за да може да се прикрият престъпленията, така ли да правим?
Водещ: Добре де, но от процесуална гледна точка задържането на Иван Иванов не може да бъде повече от 72 часа. Днес мисля, че трябва да му се гледа мярката за неотклонение. Те могат да го пуснат при липса на доказателства и случаят приключва.
Атанас Атанасов: Господин Коритаров, казвам съвсем откровено не ме интересува Иван Иванов в конкретния случай, защото за мен проблемът е в главата. Това е положението.
Водещ: Да.
Атанас Атанасов: Иван Иванов е “бушон” в цялата тази история. Опитват се управляващите да минимализират скандала до там. Румен Петков - целият в бяло.
Водещ: Между другото, за да завършим разговора, г-н Петров, обезверен и отчаян ли сте от това, което натрупахте като опит, особено през последната година-две в МВР?
Роберт Петров: Нещата, трябва да ви кажа, че последните години се промениха. По отношение моето лично чувство, моето обезверяване трябва да го оставим настрана. По-големият проблем е за самата система на МВР. Аз продължавам да контактувам с моите колеги и виждам такова, как да ви кажа, демотивация в самите тях, което е за мен по-големият проблем. Особено за оперативните служби. Не може така да се постъпва с оперативни началници, оперативни служби. За мен, трябва да ви кажа, че лично моето мнение е – не мога да си обясня как може в една дирекция да бъдат освободени наведнъж всички оперативни началници.
Водещ: Под диктовка. Това е много впечатляващо. Раздават ви бял лист и...
Роберт Петров: Това са оперативните началници, които в главите им е цялата оперативна...
Водещ: Ама как ви диктува? Диктува “молба или заявление от” и вие пишете.
Роберт Петров: Да, казва до кого, заявление и диктува текста.
Водещ: И диктува текста.
Атанас Атанасов: И шест офицери наведнъж, които цяла нощ работили за разкриване на някакво убийство, пишат заявление. Представяте ли си за какво става въпрос.
Водещ:И пишат. Ужас!
Атанас Атанасов: В кое време се върнахме и за какво става дума?
Роберт Петров: За мен по-големият проблем е, че това са тримата оперативни началници.
Водещ: Как се казва този човек, между другото, питат колегите, които може би, не са чули.
Атанас Атанасов: Който е диктувал?
Водещ: Да.
Роберт Петров: Началникът на личен състав Никола Николов.
Роберт Петров:Николов, директорът на Дирекция “Човешки ресурси”.
Атанас Атанасов: Никола Николов.
Водещ: Никола Николов.
Роберт Петров: Да. И му беше разпоредено от главния секретар. Главният секретар го извика и му разпореди да ни диктува.
Водещ: Според мен не е трябвало да пишете, но в края на краищата офицери.
Атанас Атанасов: Ако бяхте на наше място, щеше да сте на друго мнение, обаче...
Водещ: Добре, че не съм. Ама аз съм бил на друго място, така че и това не е лесно. Благодаря ви за участието в “Коритаров Live”.
focus-news.net

 

 


Сходни връзки

Как започна разработката срещу Будимир Куйович? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди