изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:29 EEST
С ФАТАЛНОТО ЧИСЛО 13 ИЗГРЯ ЩАСТЛИВАТА ЗВЕЗДА НА ЕЛЕНА    
ОбществоЕлена Иванова от Балчик е една от финалистките на "Мюзик Айдъл". Тя продължава в надпреварата като 13-ата участничка.

 Фаталното число дойде като резултат от извънредното решение на съдиите, които допуснаха рокаджийката да продължи участието си в шоуто. След като оценяващите талантливите млади хора обявиха решението си, Елена ги разцелува. Миналата вечер тя изпълни хита на Бон Джоуви "It's My Life", следвайки съвета на Люси да бъде себе си.
Елена е възпитаничка на СОУ "Св. Климент Охридски", обучавана е в поп-рок студио "Сарандев" при младежки дом "Захари Стоянов" в Добрич. В момента учи "Руска филология" във Велико Търново. Момичето от много малко пее и се занимава с музика, свири на цигулка. Към ръководителя на "Сарандев" Божана Байчева - да обучава Елена да пее, се обръща майка й, която е рускиня и преподава музика в Балчик. "Елена има богат и красив глас и за много кратко време постигнахме много добри резултати. Тя бе музикално грамотно и талантливо дете" - сподели Божана Байчева. Тя разказа, че е усетила още в началото, че момичето има влечение към по-различен репертоар - към рок-музиката и хеви метъла. "Подкрепях я, запазих индивидуалността й" - сподели вокалният педагог. Тя обаче допълни, че Елена може всичко да пее, има невероятен слух и магнетично излъчване на сцената. След кратък период на работа с Божана Байчева идват и наградите на Елена от национални и международни конкурси - от "Магията на песента" в Търговище, "Короната на Търновград" във Велико Търново, "Сарандев" в Добрич.
Бях сигурна, че журито ще я върне в надпреварата, категорична е Божана Байчева. И изрази искрената си надеждата Елена да успее в "Мюзик Айдъл". Според ръководителя на "Сарандев" най-големи шансове за победа в музикалното шоу имат Елена, Нора и Пламена. НДТ

 


Сходни връзки

С ФАТАЛНОТО ЧИСЛО 13 ИЗГРЯ ЩАСТЛИВАТА ЗВЕЗДА НА ЕЛЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди