изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:27 EEST
Галина Димитрова ще представи България на Мисис Галакси    
Мис & Мистър
Галина Димитрова ще представи страната ни на Мисис Галакси с благотворителната мисия за борба срещу рака на гърдата. В конкурса Мисис България, който се проведе на 21 ноември в СПА хотел Царско село красавицата стана лице на Dir.bg.


Известно е името на красивата българка, която ще представи страната ни на големия световен конкурс Мисис Галакси 2008 през лятото. Галина Димитрова изпълнява всички условия, поставени от организаторите на световния конкурс, който се провежда бляскаво от 1988 година до днес – тя е не само красива, с щастливо семейство и сладка дъщеричка, която е вече на 14 години, но и изключително социално ангажирана жена. Бъдещата звездна делегатка Галина Димитрова е обвързана с проблема за борбата срещу рака на гърдата. През 1999г. след поредица от профилактични прегледи й откриват тумор в лявата гърда. Галина в най-пълен смисъл разбира какво изпитват в такива моменти жените, повалени от коварното заболяване. “Мъжът ми не се е издавал какво чувства, през цялото време ми даваше кураж и ме обнадеждаваше” – споделя тя. В това отношение тя е истинска щастливка, тъй като мъжът до нея я подкрепя и разбира. Щастливка се оказва и по отношение на тумора – изследванията показват, че той е доброкачествен и след успешна операция е отстранен от тялото на младата жена. Галина продължава да гледа само напред, а ужасът от преживяното я прави по-силна и отговорна. Когато чува за конкурса “Мисис България 2007” и най-вече за благотворителната кампания, с която е обвързан той за борба срещу рака на гърдата, тя без колебание се записва за участие. Голяма част от мотивацията й е свързана именно с търсенето на начини да помогне и на други жени от една страна да научат повече за превенцията, а от друга – да даде сили и кураж на онези, които страдат от коварната болест. С тази мисия тя ще лети и за световния конкурс Мисис Галакси в САЩ, който ще се проведе в края на юли. Вдъхновена от силния дух и красивата усмивка, която не слиза от лицето на Галина, лицензиантката на Мисис Галакси за България Теодора Колчева е убедена, че трябва да се направи максималното, за да се повиши здравната култура на българката и отговорността й към самата себе си по отношение на превенцията на заболяването, което е напълно лечимо, хванато навреме. Своята трогателна история Галина разказа в предаването “Искрено и лично”. В предаването присъстваха и лидерите в кампанията за борбата срещу рака на гърдата Avon, както и представителка на АПОЗ, която, трогната от начина, по който Галина се е справила с проблема и от бликащия й оптимизъм, я покани като доброволец в центъра, за да оказва психологическа помощ на всички жени, които имат нужда от съвет и утеха. Предаването “Искрено и лично” е медиен партньор на кампанията.
 


Сходни връзки

Галина Димитрова ще представи България на Мисис Галакси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди