изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:44 EEST
"ЛИШИХА НИ ОТ КРАСИВА ГЛЕДКА, КАТО ОТРЯЗАХА ЦЪФНАЛО ДЪРВО"    
ОбществоСигналът в редакцията на НДТ подаде нашата читателка Велина Христова

Читателката на По-добрия вестник Велина Христова, която живее по ул. "Кирил и Методий" в Добрич, сподели в редакцията, че общински служители от отдела за озеленяване са отрязали цъфнало дърво по улицата, като дори не са прибрали всичките клони от тротоара. "Това беше една слива, която от години расте на нашата улица. Сега дръвчето беше цъфнало и предлагаше една красива гледка в нашия бетонен свят. Като се разлисти всяка пролет и лято, създаваше допълнително настроение, защото като погледне човек през прозореца си - не вижда прането на съседите или това какво вършат в домовете си. През лятото възрастните хора от квартала сядаха на сянка под сливата, а сега дървото е мъртво" - разказа В. Христова.
Отправихме сигнала на читателката ни до секретаря на общината Румен Русев, който заяви следното: "Става дума наистина за саморасла слива. В общината е подаден сигнал от живеещи в района, че тя расте в основите на гаражи и така създава проблеми, а и засенчва намиращата се в близост липа. Когато става дума за плодни диви дръвчета, ние имаме правомощията да преценим и - след оглед, е взето решение дървото да бъде отрязано".
 


Сходни връзки

"ЛИШИХА НИ ОТ КРАСИВА ГЛЕДКА, КАТО ОТРЯЗАХА ЦЪФНАЛО ДЪРВО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди