изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:56 EEST
ЕЖЕГОДНО КРАДЦИ НА КАБЕЛИ НАНАСЯТ ГОЛЕМИ ЩЕТИ    
ИкономикаПо повод питане на НДТ, от компанията "Е.ОН България" съобщиха, че само от началото на тази година до момента на територията на област Добрич са откраднати 2 250 кг въздушни проводници.

Недобросъвестни са нанесли чрез кражбите си огромни поражения на компанията и през изтеклата 2007 година. Според статистиката на дружеството, на територията на областта през миналата година са били откраднати 8 040 кг въздушни проводници и 520 м кабели от електроразпределителната мрежа, собственост на "Е.ОН България Мрежи". Освен тези щети, през миналата година неизвестни лица откраднаха кабели от трафопостове на компанията и причиниха сериозни щети и на клиенти, живеещи в жилищните квартали "Христо Ботев" и "Дружба 1", припомнят от фирмата.
Всяка година компанията понася значителни щети от кражби на съоръжения в мрежата, които от една страна се изразяват в допълнителни разходи за материали и труд, а от друга страна - и в загуби от недоставена електроенергия за времето, през което клиентите остават без електрозахранване до пълното възстановяване на мрежата, допълват от компанията.
 


Сходни връзки

ЕЖЕГОДНО КРАДЦИ НА КАБЕЛИ НАНАСЯТ ГОЛЕМИ ЩЕТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди