изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:35 EEST
“Собственник”, Русия: Руската средна класа купува България на кредит    
По светаМосква. За това, че в момента е модерно и изгодно да се купуват недвижими имоти зад граница, не е необходимо да се напомня. Но откъде да се вземат пари дори за не толкова скъпи имоти? Този проблем се решава с купуването на кредит, пише в обширен материал, озаглавен “Руската средна класа купува България на кредит”, руското специализирано издание “Собственник” .


Защо Балканският полуостров е привлекателен за инвеститори и купувачи на недвижимост? Благоприятният климат, морският бряг, нескъпата в сравнение със страните от Западна Европа недвижимост, бързият икономически растеж и членството в ЕС на много балкански страни – това са основните съставки, които правят полуострова привлекателен. А България заема особено място в сърцата на руснаците заради дългогодишната дружба между двете страни. Разбира се, всеки чужденец си има предпочитания при избора на имот, но според компанията Unique Development най-предпочитани в България са имотите по Черноморието, както и апартаментите в София и Варна. Средната цена на имотите (в градовете) също радва московчани – 450-900 евро на квадратен метър. Цените в черноморските курорти са различни – от 500 до 1 750 евро на квадратен метър. Ипотечните кредити в България излизат по-евтино от тези в Русия с 20-30%, при това срокът за погасяване средно е 10-20 години.
Съгласно българското законодателство, всяко дееспособно физическо лице на възраст от 18 до 65 години (за мъжете) и до 60 години (за жените) може да вземе кредит, посочва изданието.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

“Собственник”, Русия: Руската средна класа купува България на кредит | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди