изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:57 EEST
КРАСАВИЦА ОТ КАВАРНА ГРАБНА ТИТЛАТА "МИС ДОБРИЧ"    
Мис & Мистър16-годишната Екатерина Крайчева от Каварна спечели първо място в регионалния конкурс "Мис Добрич 2008", организиран от модна агенция "Визаж".

 Надпреварата се проведе в четвъртък в препълнената зала на НТС. Сили в нея мериха красавици от Добрич, Каварна, Тервел и Балчик. Екатерина е висока 1,70 м, мерките й са 90-62-92 /гръдна обиколка-талия-ханш/. Девизът на победителката е "Аз мога!". Подгласнички на Екатерина станаха Мира Авджиева от Добрич /второ място/ и Таня Узунова от Каварна /трето място/. Трите момичета ще участват в националния конкурс "Мис България 2008". До националния кастинг бяха допуснати Теодора Димитрова от Добрич и Михаела Иванова от Балчик. Отличени бяха още две чаровници - Невяна Кулева от Добрич и Ивона Николова от Тервел. За тях наградата е фотосесия във "Визаж".
Красавиците на Добруджа бяха оценявани от жури, в състава на което бяха "Мис България 2007" Юлия Юриевич, "Мис Добрич 2007" Яница Димитрова, началникът на отдел "Култура в Каварна Стоян Койнов, общинският съветник на Добрич Пламен Добрев и представителят на "Визаж" за областта Уляна Бержарова. Претендентките за титлата за красота се представиха в три дефилета. В първото бяха с облекла на фирма "Етере" - с красиви рокли с цветовете на знамето на Европейския съюз. Във второто дефиле представиха бански костюми на фирма "Делфина", а в третото - булчински и празнични облекла. За доброто настроение по време на конкурса се погрижиха чаровниците от клуба по художествена гимнастика "Албена" с ръководител Елена Георгиева, талантливите възпитаници на арт-център "Палитра" с ръководител Иван Иванов и Теодора Бержарова - възпитаничка на поп-рок студио "Сарандев" с ръководител д-р Божана Байчева.
Организаторите на регионалния конкурс взеха решение и подпомогнаха сдружението "Св. Мина". Това стана чрез предложената на зрителите за покупка стихосбирка на Дора Габе. НДТ

СНИМКА НА ПОБЕДИТЕЛКИТЕ

СНИМКИ ОТ КОНКУРСИТЕ "МИС ДОБРИЧ"

 


Сходни връзки

КРАСАВИЦА ОТ КАВАРНА ГРАБНА ТИТЛАТА "МИС ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди