изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:47 EEST
СИНДИКАТИ И ОБЩИНА ПОДПИСАХА КТД    
Новини
Общинският Колективен трудов договор между община Генерал Тошево и синдикатите КНСБ и КТ "Подкрепа" е подписан и вчера е представен в Инспекцията по труда, съобщиха от кметството в Ген. Тошево.

Той предвижда в случай на отсъствие на служител, този, който го замества и в същото време изпълнява своите задължения, да има право да получи допълнително до 50 на сто от месечното трудово възнаграждение. Работещите в общинските звена ще получават по 1 процента за всяка година трудов стаж допълнително, а при работа на официални празници ще бъдат компенсирани със 100 процента към заплатите. Ваканциите на директори, помощник-директори и учители в сферата на образованието ще са 56 работни дни, а за останалите - по 28 дни. В КТД са регламентирани и 3 процента СБКО. Средства в размер на една работна заплата ще получават заетите в общинските звена в Ген. Тошево за закупуване на облекло и обувки.

 


Сходни връзки

СИНДИКАТИ И ОБЩИНА ПОДПИСАХА КТД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди