изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:13 EEST
Разкриха убийците от ”Дианабад”    
Ред и сигурностПолицията задържа лице, свързано с отвличане и жестоко убийство в София.

Около полунощ на 8 срещу 9 април в МВР е получен сигнал за отвлечен от Интернет зала мъж, който е криминално проявен и е регистриран в полицията за кражби, грабежи и други престъпления. По-късно отвлеченият мъж е бил открит пред жилищен блок в столичния квартал „Дианабад” в безпомощно състояние - намушкан с нож по цялото тяло. На място е пристигнала Бърза помощ. Малко след идването на линейката лицето издъхва, най-вероятно от кръвозагуба.
Полицията е установила, че в отвличането са участвали няколко лица, с които преди няколко дни похитеният е имал конфликт.
Един от извършителите е задържан. Разкрити са и другите участвали в отвличането, както и технияг автомобил. Те са обявени за издирване. От дома на задържания са иззети ножове и други веществени доказателства. В момента текат обиски в домовете и на останалите от групата.
Установените лица са криминално проявени, с множество регистрации и присъди за кражби, грабежи, телесни повреди. Сред тях има и един чужденец. dir.bg
 
 
 
 


Сходни връзки

Разкриха убийците от ”Дианабад” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди