изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:50 EEST
ШКОЛА И МАНЕКЕНИ ПРЕДСТАВЯТ ИЗЛОЖБА    
ОбразованиеОт вчера жителите и гостите на Каварна могат да видят "Арт изложба", подредена от работите на школата "Моден дизайн"  при ОДК Каварна с ръководител Рени Тодорова.  Децата са представили свои рисунки, колажи, шапки, бижута.

Заедно с работите на младите дизайнери може да се види и шоу, подготвено от най-малките участници в друга школа към Обединения детски комплекс в града - "Манекени". Другата седмица ще бъде подредена "Фотоизложба" на Николай Тонев, който е носител на третата награда от конкурса "България в образ". В края на месеца своя експозиция ще подредят възпитаниците на школата по керамика при ОДК под името "Полет". Място в градската галерия "Христо Градечлиев" ще намерят и работите на възпитаниците на школата по изобразително изкуство с ръководител Тодор Червеняков. Малките художници са нарекли своята изложба, която ще представят пред обществеността "Фолклорна приказка, разказана от децата на Каварна". Те ще представят пред широката публика рисунки, колажи, мозайки и работи с природни материали.
 


Сходни връзки

ШКОЛА И МАНЕКЕНИ ПРЕДСТАВЯТ ИЗЛОЖБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди