изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:03 EEST
Волен Сидеров: Нямаме право да пропиляваме надеждите на българите    
ПолитикаСофия. “Атака” на сцената и ще остане там, заяви по повод тригодишнината от създаването на партията нейният лидер Волен Сидеров, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Сидеров направи равносметка за съществуването на “Атака”.

Трите години били наситени с много събития, а също и с тежки моменти, в които партията била подлагана на политически натиск. Националистическата формация днес е по-силна от 2005 г. и е готова за следващите парламентарни избори – независимо дали ще са редовни или предсрочни с убеждението, че е един от основните политически фактори. Волен Сидеров бе категоричен, че “Атака” няма да се подведе от прогнозите, които й гарантират присъствие в следващия парламент, но важният въпрос е “как ще се управлява България”. Той допълни, че не може само една партия да бъде управляваща. Следващото правителство щяло да бъде коалиционно.
Сидеров отново призова за програмно управление, зад което всички български политически сили, сред тях и днешните управляващи, да се обединят, дори и ако трябва да отстъпят крачка назад. Лидерът на “Атака” призова за икономически растеж и социално ориентирано управление.
“Когато се захванеш с политика, трябва да поемеш отговорност. Хиляди хора ми казваха, че това, което говоря, трябва да стане политика. През 2005 г. аз осъзнах каква огромна отговорност нося. Нямаме право да пропиляваме надеждите на българите. Ще бъдем най-големите грешници, ако подведем надеждите им”, каза Волен Сидеров.
По думите му “Атака” трябва да покаже, че е готова за качествено нов етап – управлението на България. Партията продължава своята борба за България – без умора, с упоритост и последователност. Волен Сидеров призова членовете и симпатизантите да запазят силния си дух. “Словото е знакът на “Атака”, идеите са това, с което сме силни”, посочи той.
Сидеров се обяви за възраждане и развитие на България, в което партията да бъде идеен катализатор. Според него страната ни може да се превърне в стабилна държава със силна средна класа и добри доходи за цялото население.
Приветствия за рождения ден на партията отправиха секретарят на БЗНС Георги Пинчев, депутатът от Коалиция за България Добромир Задгорски, Яне Янев, зам.-председател на ПГ на ОДС и други. Столичният кмет Бойко Борисов и лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов изпратиха поздравителни адреси, които бяха прочетени.
На тържественото отбелязване на третата годишнина присъстваха евродепутатите Димитър Стоянов, Слави Бинев и Десислав Чуколов, зам.-председателят на ПГ на “Атака” Павел Шопов и други ръководители на национално и местно ниво.
Волен Сидеров бе удостоен с медал от Съюза на командосите.
Цветана ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Нямаме право да пропиляваме надеждите на българите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.81 секунди