изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:47 EEST
Седмина млади изгоряха на Асеновградско шосе    
Ред и сигурност
Седем души загинаха при тежка катастрофа, станала около 5 часа на пътя Пловдив-Aсеновград близо до разклона за село Крумово. Загиналите са на възраст между 19 и 27 години, потвърдиха от ОДП. Пътуващ в посока Асеновград автомобил "Опел Вектра" навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал с "Форд Торнео", управляван от Д.Ч. на 23 г. от Асеновград.


След удара се взривила газовата бутилка на опела, който изгорял за минути с петимата пътници в него, предаде БТА, като се позова на очевидец на тежката катастрофа, който е служител на намиращ се наблизо паркинг.
В изгорялата кола пътували три момчета и две момичета на възраст между 19 и 23 години, всички от Асеновград, потвърдиха техни близки, пристигнали на мястото на катастрофата.
При сблъсъка са загинали и двамата мъже, пътуващи във форда - водачът и неговият брат И.Ч. (27 г.). Заради случилото се движението по пътя бе временно преустановено.
Мястото на катастрофата е високоскоростна отсечка от пътя, която увлича шофьорите и там често стават произшествия.
Всичко е пепел, страшна трагедия, не може да се разбере какви марки са дори колите, каза по-рано дежурният от КАТ, цитиран от Дарик.

dir.bg

Разпознати са седемте жертви на тежката катастрофа на пътя Пловдив-Асеновград
20 април 2008 | 18:34 | Агенция "Фокус"
Пловдив. Полицията е идентифицирала седемте жертви на тежката катастрофа на пътя Пловдив-Асеновград, съобщиха за Агенция “Фокус” от пресцентъра на ОДП-Пловдив.
Около 5 часа, близо до разклона за село Крумово, лек автомобил „Опел Вектра” навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно с лек автомобил „Форд Торнео”, управляван от Д.Ч. (23 г.) от Асеновград. Във Форд-а е пътувал и М. М. (43 г.) от Асеновград.
След удара Опел-ът се е запалил и в него са изгорели петимата пътници. От идентифицираните пътници в Опел-а трима са мъже. Това са В. А. на 19 г., К. К. на 24 г. и Н. К. на 24 г. Разпозната е и загинала жена – К. С. на 19 г. Последна бе идентифицирана загиналата С. А. на 19 г. И петимата са от Асеновград.

 


Сходни връзки

Седмина млади изгоряха на Асеновградско шосе | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди