изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:58 EEST
ДОБРИЧЛИЯ ПРЕДСТАВЯ ГОЛФ ФОТОСИ ДО КАРИКАТУРИ НА БОРИС ДИМОВСКИ    
Култура35 фотоси на голф тематика представя редом до творби на Борис Димовски Румен Тодоров от Добрич - член на Международната асоциация на пишещите за голф-туризъм IGTWA - Лондон.

 Изложбата бе открита в петък в Художествената галерия. Както НДТ писа, за първи път се излагат творби на известния български карикатурист, посветени на голфа и туризма.
Снимките на Румен Тодоров са от лятото на 2000 до есента на 2007 година и са правени в Шотландия и Добруджа. За НДТ авторът им сподели, че за него всички са ценни, защото са неповторими и носят част от необятността на този велик спорт. Работихме с Борис Димовски три години  - през периода 2003-2005 година, във времето на издаването на книга, туристически материали и представителна брошура, разказа Румен Тодоров. "За мен той е гениален - сподели той за карикатуриста. - Цикълът "Голф" го нарисува след дълго отлагане, но накрая склони, защото този спорт ще бъде и вече е част от детството на много българчета".
Това е първата изложба на Румен Тодоров. За НДТ той разказа, че е решил да я подреди, защото в Добруджа вече се строят голф игрища. "Важното в случая е, че искаме да създадем състезатели заедно с "Варна голф клуб", които да носят слава и да им се радваме на турнирите, които се провеждат всяка седмица, обясни той. НДТ

 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ ПРЕДСТАВЯ ГОЛФ ФОТОСИ ДО КАРИКАТУРИ НА БОРИС ДИМОВСКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди