изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:48 EEST
Иван Иванов се прибра вкъщи    
Ред и сигурностСофийският военноокръжен съд е променил мярката за неотклонение на бившия зам.-директор на ГДБОП Иван Иванов.

От петък Иванов е под домашен арест, но от прокуратурата заявиха, че ще протестират съдебното решение, съобщи Фокус като се позовава на БНР.
Дали Иванов ще остане за постоянно извън следствения арест, ще стане ясно в сряда, когато по случая ще се произнесе състав на Софийския военноапелативен съд.
Иван Иванов беше задържан по обвинение за изнасяне на класифицирана информация към представители на сенчестия бизнес. Скандалът избухна, след като на 13 март депутатът от ДСБ Атанас Атанасов внесе при главния прокурор Борис Велчев сигнал с данни, че Иванов предупреждавал собственици на фирми за разследвания и проверки срещу тях. По време на първото заседание, когато бе гледана мярката за неотклонение Иванов, припадна в съдебната зала. С този арест започна и големият скандал в Министерството на вътрешните работи.
Смята се, че Иванов е предупреждавал собственици на фирми за алкохол, че са обект на разследване заради използването на фалшиви бандероли. Като част от случая беше и задържането на бившия главен секретар на МВР Илия Илиев. В момента, той е на свобода срещу подписка със съгласието и на прокуратурата. dir.bg
 


Сходни връзки

Иван Иванов се прибра вкъщи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди