изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:40 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие  на територията на  ОД ”Полиция” – гр. Добрич  са  регистрирани пет криминални  престъпления.

 

На 23 април 2008 г. в РПУ Каварна е получено съобщение от 57-гражданин, затова, че от комплекс “Белия бряг” до с.Топола, неизвестен извършител е извършил кражба на 1 бр. циркуляр за оформяне на ъгли, марка “Хитачи”, 1 бр.дрелка марка “Хитачи”, 1 бр. Дрелка марка “Спарки”, и 1 бр. пневматичен пистолет за поставяне на ъгли. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РПУ Каварна.

На територията на област Добрич  са регистрирани пет  пътно – транспортни произшествия, с материални щети.

► На 23 април 2008 г. около 22.30 ч., във Второ РПУ Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя Добрич – Генерал Тошево. От извършената проверка е установено, че водача на товарен автомобил “Волво”, И.Ю. на 39 години,с турска регистрация, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над управлението на автомобила и излиза извън пътното платно. Вследствие на пътно-транспортното произшествие са нанесени значителни материални щети по автомобила, а част  превозвания товар, 63 броя телевизори, са изпаднали от тегленото от автомолбила ремарке.. Водача е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровият индикатор не е отчел наличието на такова. Образувано е досъдебно производство.

► На 23 април 2008 г., около 18.40 ч. в град Каварна от автопатрул на РПУ Каварна е спрян за проверка лек автомобил “Форд Транзит”, управляван от Г.К. на 45 години от гр. Каварна. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровият индикатор е отчел 2,09 промила. По случая се извършва проверка.

► На 24 април 2008 г. около 00,40 ч. от автопатрул на РПУ Тервел е спрян лек автомобил “Ауди 80”. От извършената проверка е установено, че водача на автомобила  С.Н. на  41-години, не притежава свидетелство за управление на МПС и е във видимо нетрезво състояние.  С.Н. отказва да му бъде  извършена  проба за алкохол с техническо средство. На същият е взета кръвна проба за химическо изследване. По случая се работи  в условията на досъдебно производство.

През изминалото денонощие на територията на ОД”ПБЗН” –    Добрич   са възникнали 3 пожара, с материални щети.

           

► На 23 април 2008 г. в 09,03 ч. в РС “ПБЗН” гр.Балчик е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом в гр. Балчик, собственост на 84-годишната К.М. Причина за възникването му е техническа неизправност в газов клапан. В следствие на пожара са унищожени 2 броя газови бутилки и 2 броя врати.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.52 секунди