изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:34 EEST
ЛЮСИ И ИВАЙЛА ВЪРТЯТ ГЬОБЕЦИ С ЛЕПА БРЕНА    
НовиниПреди за излезе от гримьорната, 57-годишната блондинка направи нещо като заклинание за късмет и придружена от яка охрана се запъти към сцената на "Най клуб".


Най-големият потрес предизвика земеделският ексминистър Венцислав Върбанов, който не се стърпя и показа завидни умения в чупките в ханша. Щракайки с пръсти, развеселеният политик показа и отлично познаване на парчетата на Лепотицата.

Да послушат легендарната босненка и подгряващата я Глория, с над 200 лева за куверт се бяха изръсили мултимилионерите Людмил Стойков, Евгения и Николай Баневи, Весела и Димитър Барбукови, Ветко и Маринела Арабаджиеви. Богаташите поръчваха “на корем” шампанско “Дом Периньон” за по 500 лева бутилката и “Мое е шандон” за 1499 лв.!

“Мюзик айдълката” Люси Дяковска също не спря да кърши снага на дансинга и да крещи в истеричен екстаз. Тя бе пристигнала в компанията на сестрата на любовницата си Божидара Бакалова – Ивайла.  kliuki.net
 


Сходни връзки

ЛЮСИ И ИВАЙЛА ВЪРТЯТ ГЬОБЕЦИ С ЛЕПА БРЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди