изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:49 EEST
Фрицъл призна, че е баща на седемте деца на дъщеря си    
По светаСедемдесет и три годишният австриец Йозеф Фрицъл призна на разпит в полицията, че е баща на седемте деца на дъщеря си, която държал затворена 24 години в мазе под апартамента им в град Амщетен, съобщи Ройтерс.

Фрицъл бе арестуван в Амщетен, централна Австрия, по подозрение, че е държал дъщеря си затворена в мазе 24 години и има от нея няколко деца, предаде австрийската агенция АПА.

На пресконференция началникът на криминалната полиция в провинция Долна Австрия Франц Ползер посочи, че въпросната жена сега е на 42 г. и че баща й е злоупотребявал сексуално с нея.

Австрийската полиция продължава обиска в "къщата на ужасите", където 42-годишната Елизабет Фрицъл и 3 от децата й били държани в плен от баща им Йозеф, оборудвал за целта в мазето-скривалище.

Според изявление на полицията Елизабет разказала, че е подлагана на сексуален тормоз от баща си, откакто била 11-годишна. През август 1984 г. той я примамил в мазето, след което й сложил белезници и я заключил. По време на дългогодишния плен Фрицъл била изнасилвана многократно и родила няколко деца.

Анализ на ДНК-проби от всички замесени в случая ще определи роднинските връзки между намерените 3 момичета и 3 момчета на възраст от 5 до 20 години, родени вероятно от кръвосмешението. Според следствието Елизабет е родила и седмо дете, което обаче починало месец след раждането поради липса на грижи, а телцето му било изгорено.

През годините Фрицъл успял да осинови три от децата, като лъжел жена си Роземари и заблуждавал властите, че ги намирал, оставени тайно пред вратата на семейното жилище. Останалите три, а също и дъщеричката, обявена за изчезнала през 1984 г., не били пускани никога навън от мазето.

Според Интернет сайта на в. „Йостерайх“ жената вече е под наблюдението и грижите на екип от психолози. През последните години в Австрия имаше няколко подобни случая, най–нашумелият от които с младата Наташа Кампуш, отвлечена преди осем години и държана от един мъж в мазето на къщата му в предградие на Виена, преди да успее да избяга, както и на три момиченца в района на Линц, чиято майката – психически болна - е държала заключени близо седем години.
 


Сходни връзки

Фрицъл призна, че е баща на седемте деца на дъщеря си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди