изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:43 EEST
Тодор Батков уволни Наско Сираков и Станимир Стоилов от "Левски"    
СпортСофия. Собственикът на "Левски" Тодор Батков уволни треньора Станимир Стоилов и изпълнителния директор Наско Сираков, предаде БНТ.

Срещата между тях е протекла за около 15 минути, след което двамата официално вече не заемат постовете си. В последните два мача отборът на Левски ще водят заместниците на Стоилов Емил Велев и Цанко Цветанов.
Агенция "Фокус"

Изпълних мисията си в „Левски”, заяви Наско Сираков
07 май 2008 | 12:55 | Агенция "Фокус"
София. Срещата премина нормално и новината е, че аз и Мъри вече не сме изпълнителен директор и треньор на „Левски”. Специално за мен, аз мога да кажа, че това, което се разбрах преди четири години с Батков съм се старал да го изпълнявам по най-добрия начин, а именно да работя в името на „Левски”. Това заяви Наско Сираков, предаде репортер на Агенция “Фокус”. „Бяхме се разбрали, когато той прецени, че няма нужда от мен, да ми го съобщи. Стискаме си ръцете и наистина така и стана в този момент. Определено нямаме никакви претенции нито към ръководството, нито към клуба като цяло. От мен лоша дума за Левски няма да чуете, мисля, че и от другата страна също няма да се чуят. До края на седмицата ще дадем пресконференция да отговорим на въпросите ви”, каза още Сираков.
Марин МИЛАШКИ

 


Сходни връзки

Тодор Батков уволни Наско Сираков и Станимир Стоилов от "Левски" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.39 секунди