изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:45 EEST
Кмет предаде Бойко - взе червен билет    
Политика
Надявам се, че кметът на варненското село Ветрино Георги Андреев незабавно ще напусне поста си, след като днес е станал член на БСП.


Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, помолен да коментира преминаването Георги Андреев в редиците на червената партия, след като спечели местните избори, издигнат от ГЕРБ, съобщи Фокус.
Борисов обясни, че Георги Андреев е подписал собственоръчно декларация незабавно да освободи поста, ако наруши морала, принципите, заради които е станал член на ПП ГЕРБ. „Неговата декларация ще бъде публично разгласена, за да знаят хората какъв лъже-кмет имат. Ако липсата на морал у него се окаже истина, с радост им го подарявам, защото в БСП всички са без морал”, каза Борисов.
„Неслучайно и вчера, и днес, когато говорим за корупционните практики на тройната коалиция, когато обясняваме за огромните финансови потоци, които текат към коалицията от страна на безмитните магазини, бензиностанции и фалшиви рафинерии за преработка на петрол, обясняваме, че именно това се прави, за да може популизмът на Станишев да бъде издигнат от партийния печат в култ", каза още кметът на столицата.
"Радвам се, че навреме става ясно, че член на партията, лишен от всякакъв морал, ще замине в партия, която е събрала точно такива като него. Липсата на кадрови потенциал в БСП е виден и това не ме учудва. Фактът, че Георги Андреев получи лично членската си карта на БСП от Сергей Станишев не е случаен, с радост му го подарявам", каза още Бойко Борисов.
Андреев вече е бил член на партията, съобщи БТА, без агенцията да уточнява дали на БСП или на БКП.
dir.bg
 


Сходни връзки

Кмет предаде Бойко - взе червен билет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди