изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:46 EEST
КАДРОВИ ПРОБЛЕМИ В "КАЛИАКРА" ПРЕДИ ДЕРБИТО С "РОДОПА"    
СпортДнес са срещите от 24-ия кръг на Източната "Б" футболна група, в който "Калиакра" приема "Родопа" /Смолян/. Двата отбора са сред първите в класирането и имат реални шансове наесен да играят в "А" група. 

Главният мениджър на българското "Каляри" Велислав Вуцов и треньорът Тони Здравков изпитват сериозни проблеми с комплектоването на стартовата единайсеторка. От щаба на каварненския клуб информираха, че по време на тренировка разтежение е получил Делчо Стоилов. Освен това с травми от мача с "Бенковски" (Бяла) са нападателите Иван Петков и Георги Станчев. Първият е с подут прасец и на 99% пропуска домакинството с "Родопа", докато вторият е с шансове да играе днес. Поради контузии предстоящия двубой ще пропуснат още Иво Кискинов и Диян Кателиев. Под въпрос е участието в мача и на Жеко Йорданов, който доскоро лекуваше контузия. Въпреки кадровите проблеми каварненци ще се хвърлят здраво за трите точки, защото само победата ще съхрани шансовете им за влизане в "А" група.

 


Сходни връзки

КАДРОВИ ПРОБЛЕМИ В "КАЛИАКРА" ПРЕДИ ДЕРБИТО С "РОДОПА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди