изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:37 EEST
4 500 лева събра Училищното настоятелство на СОУ "П.Р.Славейков” от благотворителния си бал    
Образование4 516 лева е събраната сума от благотворителния бал, организиран от Училищното настоятелство при СОУ „П.Р.Славейков”. Събитието бе на Велики Четвъртък. Средствата ще бъдат използвани за оборудване на модерни училищни кабинети. С част от парите, събрани от благотворителния бал през миналата година, ръководството на учебното заведение и настоятелството започнаха оформянето на първия по рода си модерен езиков кабинет в Добрич. Той ще бъде напълно готов в края на учебната година.

 

Гост на традиционната благотворителна вечер бе зам. кметът на община Добрич Камелия Койчева. Близо 180 родители и учители се събраха на Велики Четвъртък, за да станат спомоществователи за уюта и комфортността на малките славейковци. На Велики четвъртък кметът на Каварна получи задочно нов шарж, комикът Любо Нейков пък се раздели с една от хилядите си вратовръзки. Каварненският кмет за четвърта поредна година дарява предмети за благотворителния търг и си ги откупува. Тази година Цонко Цонев не успя да присъства лично, но чрез подставено лице подари фланелка на „Калиакра рок фест,2008” и диск на „Manowar” и ги откупи за 500 лева. От своя страна домакините му връчиха грамота, с която Цонко е удостоен с приза „почетен славейковец” во веки веков и шарж, който каварненският градоначалник получи лично на 6 май, празник на града.

Актьорът Любо Нейков се раздели с една вратовръзка от своята богата колекция и на търга и тя бе продадена за 300 лева. Дъщерята на покойния художник Христо Господинов – Велина, дари своя картина за благотворителния търг. Футболна топка с автографите на футболистите от „Добруджа” пък бе предоставена като личен подарък от президента на „Ротари клуб” и приятел на славейковци Илия Михайлов.

Талантливите възпитаници на училището демонстрираха майсторство в музикалното изкуство и в танците. НДТ

 


Сходни връзки

4 500 лева събра Училищното настоятелство на СОУ "П.Р.Славейков” от благотворителния си бал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди