изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:24 EEST
ОТДЕЛ "СОТ" НА ФСБ НАВЪРШИ ШЕСТ ГОДИНИ    
НовиниШестата годишнина на отдел "Сигнално-охранителна техника" към "Федерална служба за безопасност" бе отбелязана в края на април. Първото дежурство по СОТ от частната охранителна компания е дадено на 22 април 2002 г., припомни управителят на дружеството Горан Панов. Сега то вече може да се похвали, че е най-големият частен СОТ в Добрич.

Това сочи и броят на охраняваните обекти, които са общо над 700, а жилищата са над 100. Сред обектите, които фирмата охранява,  са всички общински училища и детски градини, "Техномаркет", "Интермаркет", ПРК и др. Отдел "СОТ" на "ФСБ" в момента разполага с четири дежурни екипа автопатрули през нощта. В градския парк винаги има един автомобил на "СОТ", който да подпомага при необходимост, работата на физическата охрана. От компанията обясниха, че ежемесечно има опити за кражби от магазини и частни имоти, но за периода на осъществяването на отдела са допуснати само 3-4 кражби. Те са станали 30-40 секунди преди да пристигнат автомобилите на фирмата. Там са доволни, че не са допуснати големи обири от търговски обекти и жилищни имоти. Постоянно се увеличава броят на автомобилите, с които дежурят охранителите от отдела. При подбора на кадрите се съчетават бивши служители на армията и полицията и млади хора. Охранителите преминават курс на обучение. Повечето от тях са активни спортисти.
От "ФСБ" обясниха, че все повече се увеличава броя на жилищата, чиито собственици искат те да бъдат охранявани от компанията, тъй като са се убедили в ефикасността на работата й и добрите цени, които компанията предлага. Факт, с който колективът на фирмата се гордее, е, че много търговски вериги, които стъпват в Добрич, търсят именно  "ФСБ" за охрана. Фирмата е монтирала и паник бутони в много от магазините и заведенията, които работят през тъмната част от денонощието, а също и на бензиностанции.
 


Сходни връзки

ОТДЕЛ "СОТ" НА ФСБ НАВЪРШИ ШЕСТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.89 секунди